Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

29

Üstün
Makaleler
23
Buna karşı olan çok var biliyorum ve farkındayım fakat özellikle yeni açılmış bir forum ve ilerletilecek bir video kanalı için üç beş kuruş ne varsa işe yarar diye düşünüyorum.

5-10 TL civarında bir fiyata premium hesap olsun fakat alacaklar ile almayacaklar arasında seviye yaratacak büyük farklar olmasın. GIF desteği (Tabii ileride, paylaşımlı sunucuda batırır.:D), imzaya renkli yazı ve belki daha fazla emoji desteği gelebilir. Forum kullanımını temelden değiştirecek ve gerçekten parası olana olmayana haksızlık yaratacak (Daha fazla üstte kalma vesaire.) karşıyım fakat 5-10 TL gibi cüzi bi miktara karşı böyle ufak tefek gönül almalık şeyler gelebilir. Ne sunucuyu yoracak ne laf yapılacak değişiklikler olsun fakat böyle birkaç minik şey olabilir.

Öyle ünvanmış, premium etiketiymiş falan gibi şeylere ben de karşıyım fakat dediğim gibi bir iki dandik gönül almalık şey karşılığında bence pekala olabilir.

Artı -33 Eksi
Öyle ünvanmış, premium etiketiymiş falan gibi şeylere ben de karşıyım fakat dediğim gibi bir iki dandik gönül almalık şey karşılığında bence pekala olabilir.
Demene rağmen bu konuyu açmış olman şaşırtıcı. Kendinle çelişiyorsun. Desteklemiyorum böyle bir yerde "premium" hesap olayını.

Buna karşı olan çok var biliyorum ve farkındayım fakat özellikle yeni açılmış bir forum ve ilerletilecek bir video kanalı için üç beş kuruş ne varsa işe yarar diye düşünüyorum.

5-10 TL civarında bir fiyata premium hesap olsun fakat alacaklar ile almayacaklar arasında seviye yaratacak büyük farklar olmasın. GIF desteği (Tabii ileride, paylaşımlı sunucuda batırır.:D), imzaya renkli yazı ve belki daha fazla emoji desteği gelebilir. Forum kullanımını temelden değiştirecek ve gerçekten parası olana olmayana haksızlık yaratacak (Daha fazla üstte kalma vesaire.) Karşıyım fakat 5-10 TL gibi cüzi bir miktara karşı böyle ufak tefek gönül almalık şeyler gelebilir. Ne sunucuyu yoracak ne laf yapılacak değişiklikler olsun fakat böyle birkaç minik şey olabilir.

Açıkçası bana mantıklı geliyor sonuçta yeni forum desteğe ihtiyaç var GIF şeklinde ekleyebilsek güzel olur.

Ya rabbi sabır, hocam 30 defa dedim ki kullanımı etkilemeyecek.
Etki
1703781414003.webp
1703781420909.webp
1703781428914.webp
1703781436729.webp

Demene rağmen bu konuyu açmış olman şaşırtıcı.
Okuma anlamada hepiniz ciddi sorun yaşıyorsunuz. Bir iki dandik gönül almalık şey olsun dedim sadece, hızlı mesaj yazsın uzun süre konusunu tepeye sabitlesin demedim.

Aynısının daha da üst seviyesi Evrim ağacında var, hiç kimse bir şey demiyor.

Okuma anlamada hepiniz ciddi sorun yaşıyorsunuz. Bir iki dandik gönül almalık şey olsun dedim sadece, hızlı mesaj yazsın uzun süre konusunu tepeye sabitlesin demedim.

Aynısının daha da üst seviyesi evrim ağacında var, hiç kimse bir şey demiyor.

Başka yer bizi ilgilendirmez hocam, konu buraya ait sonuçta.
Okudum ancak ya sadece desteklemek amacıyla yapılsın hiçbir getirisi olmasın, ya da gelmesin.

• Beğendim
İfadeler: 725