Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

29

Üstün
Makaleler
23
Buna karşı olan çok var biliyorum ve farkındayım fakat özellikle yeni açılmış bir forum ve ilerletilecek bir video kanalı için üç beş kuruş ne varsa işe yarar diye düşünüyorum.

5-10 TL civarında bir fiyata premium hesap olsun fakat alacaklar ile almayacaklar arasında seviye yaratacak büyük farklar olmasın. GIF desteği (Tabii ileride, paylaşımlı sunucuda batırır.:D), imzaya renkli yazı ve belki daha fazla emoji desteği gelebilir. Forum kullanımını temelden değiştirecek ve gerçekten parası olana olmayana haksızlık yaratacak (Daha fazla üstte kalma vesaire.) karşıyım fakat 5-10 TL gibi cüzi bi miktara karşı böyle ufak tefek gönül almalık şeyler gelebilir. Ne sunucuyu yoracak ne laf yapılacak değişiklikler olsun fakat böyle birkaç minik şey olabilir.

Öyle ünvanmış, premium etiketiymiş falan gibi şeylere ben de karşıyım fakat dediğim gibi bir iki dandik gönül almalık şey karşılığında bence pekala olabilir.

Artı -33 Eksi
Aynen. Bir Techolay premium eksikti. Neden olmasın değil mi? Diğer platformlara para verdiğimiz yetmiyor gibi.

Kimse sizi zorlamıyor sakin olun.

Sırf var demek için konmuş birkaç kozmetik bile yeterli. Ya da bağış için bir tuş da olabilir.

İleride GIF veya video atma gibi özellikler gelebilir premium üyelere.
GIF belki olabilir ama video saçmalık olur. Foruma yeni gelen ve bir sorununun videosunu paylaşmak isteyen birinin bunun için para ödemesi gerektiğini öğrenince foruma pek de sıcak bakacağını sanmıyorum.

GIF belki olabilir ama video saçmalık olur. Foruma yeni gelen ve bir sorununun videosunu paylaşmak isteyen birinin bunun için para ödemesi gerektiğini öğrenince foruma pek de sıcak bakacağını sanmıyorum.

Forum akışını etkileyecek şeyleri zaten etkilememeli. Arkadaş ta kozmetik unsurlardan bahsetmiş zaten.

• Beğendim
İfadeler: 29
Valla üyelik sistemi isteyen sendin dost.
"Dost" ben şu anda ilerlemesini istediğim ve kendi yararıma olan bir yere yardım etmek istiyorum kendi çapımda ve aramızda da illa isteyecekler vardır diye düşünüyorum buranın ilerlemesini.

Taze bir yer daha burası ve belki gelir ihtiyacı vardır diye düşündüm.
Kimse sizi zorlamıyor sakin olun.

Sırf var demek için konmuş birkaç kozmetik bile yeterli. Ya da bağış için bir tuş da olabilir.
Heh bu işte. Fazladan tema bile olabilir yani sırf motivasyon amaç.

"Techolay premium ile Techolay müzik bir arada, ayda sadece-"

Olsa ne gülerim ha. Şu reklam kafama kazındı.
Tamam arkadaş belki iyi niyetinden forum yeni diye yardım etmek istiyor ama Recep Baltaş'ın gözü kesmese kendi forumunu kurmaya yeltenir miydi? Yine de destek gerekiyorsa 1-2 aylığına ana sayfaya bir IBAN vs sabitler. Herkes gönlünden ne koparsa yollar. Ama böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Bu premium olayına geleceksek teknoloji forumunda kimsenin ayrılıcağı olmamalı. GIF premium kullanırken normal bir üye bu ne saçmalık benim bu forumda artık işim yok diye çeker gider.

Youtube'da KATIL olacaksa, burda da destekci olunabilir. Dogru yapilan bi ise destek olmanin absurt bi yani yok. Durumu olan, topluluktan faydalanan, ve yardimci olmak isteyen kisiler Techolay'a destekte bulunabilirler.

Bu diger kullanicilar ile arada forumun genel kullanimi anlaminda ciddi bir statu farki olusturmayacaksa desteklerim.

"Dost" ben şu anda ilerlemesini istediğim ve kendi yararıma olan bir yere yardım etmek istiyorum kendi çapımda ve aramızda da illa isteyecekler vardır diye düşünüyorum buranın ilerlemesini.

Taze bir yer daha burası ve belki gelir ihtiyacı vardır diye düşündüm.

Heh bu işte. Fazladan tema bile olabilir yani sırf motivasyon amaç.
Dediğim gibi maymuna döner forum, seviyesi düşer. Dalga geçerler, milletin diline düşer, bağış için IBAN daha mantıklı olur.