Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

29

Üstün
Makaleler
23
Buna karşı olan çok var biliyorum ve farkındayım fakat özellikle yeni açılmış bir forum ve ilerletilecek bir video kanalı için üç beş kuruş ne varsa işe yarar diye düşünüyorum.

5-10 TL civarında bir fiyata premium hesap olsun fakat alacaklar ile almayacaklar arasında seviye yaratacak büyük farklar olmasın. GIF desteği (Tabii ileride, paylaşımlı sunucuda batırır.:D), imzaya renkli yazı ve belki daha fazla emoji desteği gelebilir. Forum kullanımını temelden değiştirecek ve gerçekten parası olana olmayana haksızlık yaratacak (Daha fazla üstte kalma vesaire.) karşıyım fakat 5-10 TL gibi cüzi bi miktara karşı böyle ufak tefek gönül almalık şeyler gelebilir. Ne sunucuyu yoracak ne laf yapılacak değişiklikler olsun fakat böyle birkaç minik şey olabilir.

Öyle ünvanmış, premium etiketiymiş falan gibi şeylere ben de karşıyım fakat dediğim gibi bir iki dandik gönül almalık şey karşılığında bence pekala olabilir.

Artı -33 Eksi
Tamam arkadaş belki iyi niyetinden forum yeni diye yardım etmek istiyor ama Recep Baltaş'ın gözü kesmese kendi forumunu kurmaya yeltenir miydi? Yine de destek gerekiyorsa 1-2 aylığına ana sayfaya bir IBAN vs sabitler. Herkes gönlünden ne koparsa yollar. Ama böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Bu premium olayına geleceksek teknoloji forumunda kimsenin ayrılıcağı olmamalı. GIF premium kullanırken normal bir üye bu ne saçmalık benim bu forumda artık işim yok diye çeker gider.

Zaten öyle bir sistem getireceklerse benden daha iyi bir sistem düşünürler. Muhtemelen gelirse bağış gibi bir şey gelir.

Dediğim gibi maymuna döner forum, seviyesi düşer. Dalga geçerler, milletin diline düşer, bağış için IBAN daha mantıklı olur.
FOrumun seviyesini fazladan tema eklenmesi mi düşürecek, kullanan çoğu kişinin dikkat bile etmeyeceği birkaç dandik özellikten ne olur?

Bilgiye erişimin ücretsiz ve tamamen açık olmasından yanayız ve bunu sonuna kadar destekliyoruz. Bu yüzden premium üyelik sistemini Sosyal'e getirmeyi planlamıyoruz. Yakın zamanda destek olmak isteyen herkes YouTube katıl sistemi açılınca katıl kısmından destek olabilir. İyi Sosyaller dilerim 🙏

Neyde olursa olsun P2W getirilen şeyler sürekli batıyor, onu fark ettim.

Sosyal çok geçmeden bgy postlarına çıkar.