Dünya dediğin kar tanesi şeklinde olan mı ? Eğer oysa güvenilir mi değil mi bilmiyorum ama zaten o sitedeki oyun kayda değer değil, almaya gerek yok.Teşekkürler hocam. Birde hocam hangi siteye gireyim bir tane site var sitenin yazısının yanında dünya şekli var o da güven vermiyor ama.
Detaylar
Kim cevapladı?Botox Reis
Yetkin
Sen Prime Gaming'in sitesinden bahsediyormuşsun, ben oyun platformundan bahsediyorsun zannediyordum. Prime Gaming | Discover, download, and play games
Botox Reis
Yetkin
Amazon'un kendi uygulaması zaten, başka firmanın değil. Senden para almayı geç, para vermeden abonelik alabilme gibi bir sürü trick var sistemde. Adamlar umursamıyor bu durumu. O yüzden Amazon tarafından bir şey olacağını sanmam ki olursa da destek tarafı yardımcı olur. Ben kaç yıldır hiçbir sorun yaşamadım ama yine de hiçbir şey olmayacağına dair %100 garanti veremem.@10007 Banka kartımı girsem sıkıntı olur mu hocam?
Botox Reis
Yetkin
Amazondan 1 kere alışveriş yapmıştım banka kartımla bir şey olmamıştı gaming de de olmaz heralde. Bu para vermeden abonelik nasıl oluyor ilk defa duyuyorum.Amazon'un kendi uygulaması zaten, başka firmanın değil. Senden para almayı geç, para vermeden abonelik alabilme gibi bir sürü trick var sistemde. Adamlar umursamıyor bu durumu. O yüzden Amazon tarafından bir şey olacağını sanmam ki olursa da destek tarafı yardımcı olur. Ben kaç yıldır hiçbir sorun yaşamadım ama yine de hiçbir şey olmayacağına dair %100 garanti veremem.
Bazen şansa sistemsel hatalardan oluyor, onun dışında açık bulanların yöntemleri var. Birkaç yol var da bu kadar iyi hizmet veren bir firmanın emeklerinin karşılığını vermek istediğim için bakmadım hiç.Amazondan 1 kere alışveriş yapmıştım banka kartımla bir şey olmamıştı gaming de de olmaz heralde. Bu para vermeden abonelik nasıl oluyor ilk defa duyuyorum.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-