Detaylar
Kim cevapladı?Evet, eklenebiliyor şu anda da.Dredge çok güzelmiş bilmediğim bir oyundu sırf onun için Prime alacağım ama şimdi alırsam kütüphaneme ekleyebilirim değil mi ?
Evet, tabii ki de. Şu an verilen oyunlar 5 Ocak 2025 tarihine kadar alınabilir. Star Wars: Bounty Hunter oyunu hariç... onun için son tarih 23 Aralık.Dredge çok güzelmiş bilmediğim bir oyundu sırf onun için Prime alacağım ama şimdi alırsam kütüphaneme ekleyebilirim değil mi ?
Sye
Uzman
Evet, tabii ki de. Şu an verilen oyunlar 5 Ocak 2025 tarihine kadar alınabilir. Star Wars: Bounty Hunter oyunu hariç... onun için son tarih 23 Aralık.
Linke basınca gördüm, teşekkürler bilgilendirme için.
Bu ne alaka şimdi
Aaa! süper!! Onun ücretiyle de wishlistteki bir başka oyun alınır... ne güzelHocam şu dönemde 3-4 dolar pek para olmasa da yakın tarihte olunca biraz koydu açıkçası, bundan birkaç ay önce şu ankinden bile daha pahalıya alsaydım üzülmezdim.
@Caner Uncu Bu arada iade istedim ve kabul ettiler![]()
Bold Pilot
Uzman
Diğerleri ben de vardı zaten sırf dredge için alınır. Bu arada yeni sanal kart oluşturarak her ay yeni üyelik açarsanız bedava kullanabiliyorsunuz 
Silco
Yetkin
40tl için değer mi bilemedimDiğerleri ben de vardı zaten sırf dredge için alınır. Bu arada yeni sanal kart oluşturarak her ay yeni üyelik açarsanız bedava kullanabiliyorsunuz![]()
Daha demin Youtube'da The Outer Worlds'un dağıtıldığını söyleyen birini gördüm, Prime Gaming'e baktım ve gerçekten dağıtılmaya başlamış. Listede olmayan birkaç tane daha oyun var: Baldur's Gate, Space Marine falan. Bu ay listede olmayan sürpriz oyunlar göreceğiz demek ki veya tek seferlik de olmuş olabilir.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-