YouTube'dan ronaldinho skills izleyip gaza gelinmiş galiba. Hatem ben arfa ya da adel taarabt skills izleyerek de o açığı kapatabilirsiniz. Bu kadar abartmayın.
Canlı canlı izledim çok şükür ikisini de ama Neymar, Mbappé, Hazard falan gibi değil ikisi de.
Messi daha çok skora etki eden biri, Ronaldinho ise top sihirbazıydı.
Bir de ben Messi'yi ezelden sevmem, mesela R7'nin hayırseverliği ve insanlara karşı tavırları falan bambaşka. Haa neden R7 ile kıyaslamadın derseniz o zaten çok yapılan bir şey, ben teknik açıdan bakalım diye düşündüm. Yoksa Messi---R7 ile etkinlik olarak kıyaslarsak ben R7 derim şahsen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Messi. Goatları muhtemelen ilk 3'e giremeyecek arkadaşların disslike'ları ile muhtemelen konu mesaja kapanır. Sülük gibi bir Portekiz kekosu toplululuğu. Akıl fikir diliyoruz. Prime ronaldinho ise Prime Ronaldo'dan iyi topçuydu.

Sanırım biraz daha yeni bir kuşak yorum yapıyor. Ronaldinho varken futbol zevkliydi, Ronaldinho var diye Barcelona maçı izleyen bir nesil vardı. Onu izlemek zevkti, şimdi de bunu yapan vardır belki, ama o, zamanının ilkiydi. Şu an yetenekli futbolcuların kullandığı çalımların yarısını ilk o yapmıştı. Büyüleniyordun izlerken. Abartmayın diyen küçüktür, o zamanlarda izlememiştir Ronaldinho'yu.

Hormonsuz Messi'den daha iyidir tabi. Doping alınca Messi'nin rakibi kalmıyor. Tabi bizim yolumuz belli: 7
Öyle mi olmuş :D?

1735940433667.webp