Bütçe
19.000 TL

@The Man From Earth hocanın deneyimi böyle.

Puanı da çok düşük satıcının. 10 üzerinden 5.4.

Satışlarının %66'sı olumluymuş sadece. Satıcıdaki kötü yorumların çoğu açılmış paket gönderildiği hakkında.
Kendi mallarıyla alakalı problemi de İdefix'le çözün diyip çekiliyorlar aradan, numaralarına da kesinlikle bağlanamıyorsun. İdefix de "çalışıyoruz" ayağına iade süresini bitirmeye çalışıyor. Bu ikiliden ayrı ayrı, kombinlerinden apayrı uzak durun.

Güncelleme: 7 gündür ürünümü kargoya vermediler. Müşteri hizmetlerinden de dönüş yok. Rezalet bir satıcı almayın.

Güncelleme: Bir adet mouse satın aldım kargolamaları 4 gün sürdü, gelen ürün daha önceden açılmış açılan yere sanki sıfırmış gibi bant yapıştırmışlar.

Güncelleme: Bir adet mouse satın aldım kargolamaları 4 gün sürdü, gelen ürün daha önceden açılmış açılan yere sanki sıfırmış gibi bant yapıştırmışlar.
Güncelleme: Ürün 10-12 günde geldi. Ne jelatin ne de başka bir şey vardı üzerinde. Ürün üzerindeki koruma etiketleri bile zarar görmüş. Bildiğiniz iade ürün göndermişler. Trendyol üzerinden başka bir satıcıdan aynı ürünü aldım, üç gün içinde sıkıntısız geldi. Ayrıca jelatinleri ve üzerindeki kablo teline kadar her şeyi duruyordu; sıfır ürün göndermişler. 300 TL için çekilecek çile değilmiş gerçekten.

Güncelleme: Ürün 10-12 günde geldi. Ne jelatin ne de başka bir şey vardı üzerinde. Ürün üzerindeki koruma etiketleri bile zarar görmüş. Bildiğiniz iade ürün göndermişler. Trendyol üzerinden başka bir satıcıdan aynı ürünü aldım, üç gün içinde sıkıntısız geldi. Ayrıca jelatinleri ve üzerindeki kablo teline kadar her şeyi duruyordu; sıfır ürün göndermişler. 300 TL için çekilecek çile değilmiş gerçekten.

İade kabul ettiler mi?
Ben idefix üzernden aldım yarın göndereceğim iadeye. İdefix pek güven vermiyor.
İdefix Türk Telekom kuponuyla aldım ürünü kupon çöp oldu, keşke başka bir şey alsaydım.