Prison Break 6. sezon gelecek mi?

pashaa

Uzman
Ben bir Prison Break hayranıyım. Küçüklükten beri en sevdiğim yabancı dizi olmuştur. Prison Break'i sıkı takip eden ve izleyenlere birkaç sorum olacak.

Prison Break 6. Sezonu gelecek mi? Gelmeyecek ise neden?

6. Sezon gelecek ise neler değişecek? Micheal Scofield yine başrolde oynayacak mı?

Tüm soruları lütfen kaynaklarıyla cevaplarsanız sevinirim. (Ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz ne mutlu)

Bu soruları sorma nedenim oyuncuların bir gelecek bir gelmeyecek demesi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bir Prison Break hayranı olarak, dizinin 4. sezonla tamamlanması gerektiğini düşünüyorum. Her şeyin dozunda olması gerekli.

Ben de bir Prison Break hayranı olarak, dizinin 4. sezonla tamamlanması gerektiğini düşünüyorum. Her şeyin dozunda olması gerekli.
Evet her şey dozunda güzeldir. Fakat böyle bir yapımın insan devam etmesini bir yerde istiyor. Çünkü ne kadar tekrar izlesen de aynı hazzı vermeyebiliyor. 1 sezon daha görsek ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…