Relapse 11
Üstün
After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum. Kendi kafama göre takıldığımda harika işler çıkarıyorum, portfolyom sağlam ama ne zaman bir ajansla veya takımla "gerçek" bir işe girsem, elim ayağım birbirine dolaşıyor ve yaratıcılığım sıfırlanıyor. Sanki iş ciddiye bindiğinde o rahatlığı kaybediyorum. İş arkadaşlarım da "Sendeki potansiyel bu değil, neden yansıtamıyorsun?" diyor. Bu psikolojiyi nasıl yönetiyorsunuz? Kendi projelerimdeki o canavar modu, profesyonel işlere nasıl entegre edebilirim? Kendi projelerimde revize baskısı olmadan, deneme-yanılma yoluyla üst düzey çıktılar üretebiliyorum ancak brief sınırları, dosya paylaşımı ve onaylanma baskısı devreye girdiğinde, teknik kapasitem aynı kalsa bile yaratıcı vizyonum daralıyor. Sonuçlar daha "memur işi" çıkıyor.
Bu durum karşı taraftan da fark ediliyor ve potansiyelimin altında kaldığım belirtiliyor. Bu sorunu teknik iş akışını değiştirerek mi yoksa zihinsel yaklaşımı değiştirerek mi aştınız? Benzer süreçlerden geçenlerin tavsiyelerini bekliyorum.
Bu durum karşı taraftan da fark ediliyor ve potansiyelimin altında kaldığım belirtiliyor. Bu sorunu teknik iş akışını değiştirerek mi yoksa zihinsel yaklaşımı değiştirerek mi aştınız? Benzer süreçlerden geçenlerin tavsiyelerini bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: