Relapse 11

Üstün
Yer
19946 Dresden St, Detroit, MI 48205
After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum. Kendi kafama göre takıldığımda harika işler çıkarıyorum, portfolyom sağlam ama ne zaman bir ajansla veya takımla "gerçek" bir işe girsem, elim ayağım birbirine dolaşıyor ve yaratıcılığım sıfırlanıyor. Sanki iş ciddiye bindiğinde o rahatlığı kaybediyorum. İş arkadaşlarım da "Sendeki potansiyel bu değil, neden yansıtamıyorsun?" diyor. Bu psikolojiyi nasıl yönetiyorsunuz? Kendi projelerimdeki o canavar modu, profesyonel işlere nasıl entegre edebilirim? Kendi projelerimde revize baskısı olmadan, deneme-yanılma yoluyla üst düzey çıktılar üretebiliyorum ancak brief sınırları, dosya paylaşımı ve onaylanma baskısı devreye girdiğinde, teknik kapasitem aynı kalsa bile yaratıcı vizyonum daralıyor. Sonuçlar daha "memur işi" çıkıyor.

Bu durum karşı taraftan da fark ediliyor ve potansiyelimin altında kaldığım belirtiliyor. Bu sorunu teknik iş akışını değiştirerek mi yoksa zihinsel yaklaşımı değiştirerek mi aştınız? Benzer süreçlerden geçenlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel hayatı bir risk olarak görmeyin. Bir iş de ilk çıktı zaten neredeyse hiçbir zaman kabul görmüyor. :D
Sen kendi projenmiş gibi özgürce yaratıcılığını konuştur. Şirket revize isterse onların yönlendirmesine göre hamura şekil ver.

Ben bunu tamamen zihinsel yaklaşıma bağlıyorum şahsen. Baskı altında hissedince master yaptığın konuyu bile unutursun.

Profesyonel hayatı bir risk olarak görmeyin. Bir iş de ilk çıktı zaten neredeyse hiçbir zaman kabul görmüyor. :D
Sen kendi projenmiş gibi özgürce yaratıcılığını konuştur. Şirket revize isterse onların yönlendirmesine göre hamura şekil ver.

Ben bunu tamamen zihinsel yaklaşıma bağlıyorum şahsen. Baskı altında hissedince master yaptığın konuyu bile unutursun.
hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiğim an bildiğim şeyi bile unutuyorum. dediğin gibi mesele tamamen zihinsel. ilk çıktıyı "taslak" olarak görüp o rahatlıkla başlamak kilidi açabilir. teşekkürler yorumun için.