AJFA

Yetkin
Sosyal Locası
Makaleler
21
Merhaba. Uzun bir süredir devam ediyor bu durum. WhatsApp'ı sürekli güncelliyorum ancak nafile. Mobil uygulamaya veya WhatsApp Web'e giriyorum ve görüyorum ki profil fotoğrafım silinmiş. Profil fotoğrafım, ekledikten 3-4 gün sonra kendiliğinden siliniyor ve ben tekrar profil fotoğrafı ekliyorum her seferinde.

Daha önce yaşayan veya bu sorun hakkında fikri olan varsa desteğini rica ederim. İyi Sosyaller.

Merhaba. Uzun bir süredir devam ediyor bu durum. WhatsApp'ı sürekli güncelliyorum ancak nafile. Mobil uygulamaya veya WhatsApp Web'e giriyorum ve görüyorum ki profil fotoğrafım silinmiş. Profil fotoğrafım, ekledikten 3-4 gün sonra kendiliğinden siliniyor ve ben tekrar profil fotoğrafı ekliyorum her seferinde.

Daha önce yaşayan veya bu sorun hakkında fikri olan varsa desteğini rica ederim. İyi Sosyaller.
Bazen telefonu temizlerken Dosya Yöneticisi'nden Whatsapp dosyalarını da temizliyorum. İşte Whatsapp üzerinden gönderilen fotoğrafları, ses kayıtlarını falan siliyorum. Dizinde gözüme Database klasörü takılıyordu, onun içindekileri de siliyordum. Dönüp baktığımda profil fotoğrafım gitmiş oluyordu. Sebebinin Database olduğunu keşfettim. Orayı ellemiyorum bayağıdır, fotoğrafım duruyor. Aklıma bu geldi.

Screenshot_20241003_203047_My Files.webp

Kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? İnternette ufak bir araştırma yaptım ama bir şey bulamadım.
Denemedim, deneyeyim. WhatsApp Web'de de aynı sıkıntı olduğu için telefondaki uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi hiç denememiştim.

10-11 Ekim gibi geri dönüş yapayım, o zamana kadar profil fotoğrafım silinmezse sorun çözülmüş denebilir.

Aynı sorun tekrar yaşandı.

Son düzenleme: