Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EFI Shell

Yetkin
Yer
ÇANKAYA/ANKARA
Bir ay önce, bir baktığımda profil mesajı yazamaz olduğumu gördüm. Durum hâlâ öyle, kimseye bir şey yazamıyorum ben (yazma kısmı yok). Sadece emoji atabiliyorum hepsi bu. Hangi kuralı ihlalden bana yasaklandı, hata mı var yoksa gereksinim mi değişti?

Foruma katkı yapmak yerine profil mesajlarında ileri geri konuşan üyeler.
Kastettiğiniz şey, profilimdeki Vestel Venus telefona UEFI olarak Windows kurma ile ilgili mesajlar mı? Öyleyse, rehber spesifik olmadığı + sorunları çok olduğu için hiçbir forumda açmadım. Ayrıca profil mesajlarında konuşmuşluğum çok az, kontrol edebilirsiniz aktivitemi.

Kastettiğiniz şey, profilimdeki Vestel Venus telefona UEFI olarak Windows kurma ile ilgili mesajlar mı? Öyleyse, rehber spesifik olmadığı + sorunları çok olduğu için hiçbir forumda açmadım. Ayrıca profil mesajlarında konuşmuşluğum çok az, kontrol edebilirsiniz aktivitemi.
Burada kastedilenin siz olduğunu düşünmüyorum.

Neden olmasın? Belki benim de etkim olmuştur. Ama konunun ben olduğunu sanmam. Ben hakkımı savunmuştum. Recep Baltaş'a mail atıp özür de diledim konuyu silmesini de istedim. Sonuçta geçmişe değil geleceğe bakmalıyız, bunu özellikle senin gibi teknolojiye odaklanan kişiler anlar gibi düşüncelerimi aktardım. Krallık yapıp profilimi de açtı o konuyu da sildi. Ben de geçen hafta profilimi temizledim. Ama umarım konu ben değilimdir ve bana karşı olan ön yargıları bitmiştir. Doğruya doğru yanlışa yanlış demeliyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.