Profil özelleştirme gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jack İşte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, bahsi geçen şey biri profilimize girdiğinde örneğin farklı renkler görebilsin, profil fotoğrafını ortada görebilsin veya dümdüz, orijinal profili görsün gibi bir şey. Eklenti ile yapılabileceğini düşünüyorum. Örnek:

Dediklerimden farklı şeyler de getirilebilir. Fotoğraf sadece örnektir, illaki aynısı olsun veya benzesin demiyorum.

Bence temayı düzenleyerek yapılabilir bir şey, denememiştim XenForo sitemde ancak olabileceğini düşünüyorum.

@uintptr

Son düzenleme:
Artı 18 Eksi
Birinin profile girince Techolay Sosyal'de olduğumu bilmek istiyorum, farklı bir evrende olmak değil.

O yüzden dengeyi iyi tutturmak lazım.
Bence de tema konusu göz yorabilir fakat profilde dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmleri gösteren bir gösterge, profile gif olayı eklenirse daha sadece ve güzel olabilir Discord olayı gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinin profile girince Techolay Sosyal'de olduğumu bilmek istiyorum, farklı bir evrende olmak değil.

O yüzden dengeyi iyi tutturmak lazım.

Yok hocam attığım fotoğraf örnekti, bence birçok forum XenForo kullanıp da benzer temaları kullandığından Techolay Sosyal'de olduğunu bilmek zor başkasının gözünden ancak haklısınız. Benim dediğim şey daha çok tatlı detaylardı, örneğin Discord'da profil kısmına renk eklemek gibi. Yine örneğin Discord'daki gibi profile girince bombalar patlayıp havai fişekler açmasın mesela

Denge işi size kalmış hocam, benim dediklerim örnekleme gibi.

Veya örneğin özelleştirmeler, bilgilendirmeler daha çok olabilir. Yine o alıştığımız tema ancak birkaç kutucuk örneğin.

En basitinden bir Bio koyabilelim bence. Daha görünür bir yerde profilin en başında olsun.
Profilleri hafif sosyal medya gibi yapabiliriz, ne diyorsun? Bio'ya Telegram linki koydurtalım.
Bence de tema konusu göz yorabilir fakat profilde dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmleri gösteren bir gösterge, profile GIF olayı eklenirse daha sadece ve güzel olabilir Discord olayı gibi.
Profile GIF olayını bir noktada muhtemelen getireceğiz, müzik veya film konusunun ise ne kadar gerekli olduğuna dair şüpheliyim çünkü bu tarz konular forumda çok ciddi rağbet görmüyor ama Discord tarzı birkaç özellik getireceğiz, aylar önceden konuştuk bunu ekip içerisinde.
Bizim için kendince fikirlerini listeleyebilirsen süreci hızlandırabiliriz.

Aylar önceden konuştuk bunu ekip içerisinde.

Bizim için kendince fikirlerini listeleyebilirsen süreci hızlandırabiliriz.

Bence şu an ne yapıyor kısmı Chrome eklentisi gibi bir şey ile geliştirilebilir hocam, kullanıcının izin verdiği kısma kadar ne yaptığı gösterilebilir. Örneğin: "YouTube izliyor: Slime nasıl yapılır?" veya "Minecraft oynuyor" gibi. Veya kendi durumumuzu ayarlayabilelim, profilde müzik için yer olabilir veya. Belki de ekipmanlarımızı yazmak için özel bir kısım olabilir, profilde gradyant efektli renklendirmeler yapılabilir, widget tarzı şeyler eklenebilir veya widget tarzı görüntülenebilir linkler için profilmizde küçük kısımlar yapabiliriz, örneğin yine profilin hizasını bozmaz ama sayfanın eninden çeyreğini kaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…