Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, bahsi geçen şey biri profilimize girdiğinde örneğin farklı renkler görebilsin, profil fotoğrafını ortada görebilsin veya dümdüz, orijinal profili görsün gibi bir şey. Eklenti ile yapılabileceğini düşünüyorum. Örnek:

1717975512424.webp

Dediklerimden farklı şeyler de getirilebilir. Fotoğraf sadece örnektir, illaki aynısı olsun veya benzesin demiyorum.

Bence temayı düzenleyerek yapılabilir bir şey, denememiştim XenForo sitemde ancak olabileceğini düşünüyorum.

@uintptr

Son düzenleme:
Artı 18 Eksi
Profilleri hafif sosyal medya gibi yapabiliriz, ne diyorsun? Bio'ya Telegram linki koydurtalım. :D

Profile GIF olayını bir noktada muhtemelen getireceğiz, müzik veya film konusunun ise ne kadar gerekli olduğuna dair şüpheliyim çünkü bu tarz konular forumda çok ciddi rağbet görmüyor ama Discord tarzı birkaç özellik getireceğiz, aylar önceden konuştuk bunu ekip içerisinde.

Bizim için kendince fikirlerini listeleyebilirsen süreci hızlandırabiliriz.

Arka plan resmi koyabiliriz, profil sayfasının renk teması değiştirilebilir, ve profile girince müzik çalabilir.

Birinin profiline girdiğinde başka bir ses çalmasını kimse istemez.

Öte yandan kural dışı seslerden dolayı çok fazla ceza alacak kişi olduğundan da eminim.

Belki güvenilir üyelere verilebilir, şahsen profilime girince Disco müziği çalması hoş olurdu.

Birinin profiline girdiğinde başka bir ses çalmasını kimse istemez.

Öte yandan kural dışı seslerden dolayı çok fazla ceza alacak kişi olduğundan da eminim.
Bunu kapatabilsek nasıl olur hocam? Kural dışı seslerde de ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama belki log tutulabilir oluyorsa.

Belki güvenilir üyelere verilebilir, şahsen profilime girince Disco müziği çalması hoş olurdu.
İşte bu aslında UX problemi. Adam Spotify'da takılırken senin profiline girince 80'lere gitmek istemiyor.
Bunu kapatabilsek nasıl olur hocam? Kural dışı seslerde de ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama belki log tutulabilir oluyorsa.
Dertsiz başa dert açmaya pek gerek yok gibi. Daha iyi özelleştirme fikirlerine açığım.

Daha iyi özelleştirme fikirlerine açığım.
Bence şu an ne yapıyor kısmı Chrome eklentisi gibi bir şey ile geliştirilebilir hocam, kullanıcının izin verdiği kısma kadar ne yaptığı gösterilebilir. Örneğin: "YouTube izliyor: Slime nasıl yapılır?" veya "Minecraft oynuyor" gibi. Veya kendi durumumuzu ayarlayabilelim, profilde müzik için yer olabilir veya. Belki de ekipmanlarımızı yazmak için özel bir kısım olabilir, profilde gradyant efektli renklendirmeler yapılabilir, widget tarzı şeyler eklenebilir veya widget tarzı görüntülenebilir linkler için profilmizde küçük kısımlar yapabiliriz, örneğin yine profilin hizasını bozmaz ama sayfanın eninden çeyreğini kaplar.
Buradakiler olabilir hocam, size bağlı yine. En basitinden küçük detaylar hatta bahsettiğiniz gibi Discord mantığındaki şeyler bile olabilir.

• Düşündürücü
İfadeler: Leo
İşte bu aslında UX problemi. Adam Spotify'da takılırken senin profiline girince 80'lere gitmek istemiyor.

Dertsiz başa dert açmaya pek gerek yok gibi. Daha iyi özelleştirme fikirlerine açığım.

Doğru, bu müzik olayı biraz uçuk oldu. Sanırım arka plan resmi ve sayfa tema rengi ile yetineceğim. Onun dışında profillere çerçeve eklenebilir.

(Forumu ciddi ciddi Myspace'e çevirmeye çalışıyorum :rofl: )