Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, bahsi geçen şey biri profilimize girdiğinde örneğin farklı renkler görebilsin, profil fotoğrafını ortada görebilsin veya dümdüz, orijinal profili görsün gibi bir şey. Eklenti ile yapılabileceğini düşünüyorum. Örnek:

1717975512424.webp

Dediklerimden farklı şeyler de getirilebilir. Fotoğraf sadece örnektir, illaki aynısı olsun veya benzesin demiyorum.

Bence temayı düzenleyerek yapılabilir bir şey, denememiştim XenForo sitemde ancak olabileceğini düşünüyorum.

@uintptr

Son düzenleme:
Artı 18 Eksi
Ne kadar gerekli olduğu tartışılır ancak görünüm açısından hoş olabilir. Kararsız kaldığım için konuyu izlemekle yetineceğim.

Eski YouTube veya Myspace kıvamında bir kişileştirme gelirse efsane olur. Steam düzeyinde bir şey bile hoş olur.
Steam düzeyinde dediğiniz şeyi anladım galiba, pop-up pencerelerde hobiler, günlük yapılanlar gibi bir şeyse bence de hoş olur hocam. Az daha özelleştirme bile yeter bence.

Gereksiz bence. Herkes aynı tarz olunca sınıf farklılığı olmaz hem. Yine de artıladım.
Haklısınız hocam, normalde aklımdaki profile sadece renklendirme verme gibi bir şeydi (Discord'da üyelik gibi) ancak birkaç örnek ekleyeyim dedim :)

Güzel öneri ama kabul edilmez diye düşünüyorum, forumu zorlar.
Bence gereksiz diye gelmez ama şansımı deneyeyim dedim hocam, tema düzenleme yapılabiliyordu sanırsam XML dosyası editleyerek, belki ona başvurulabilir.