Merhaba, bahsi geçen şey biri profilimize girdiğinde örneğin farklı renkler görebilsin, profil fotoğrafını ortada görebilsin veya dümdüz, orijinal profili görsün gibi bir şey. Eklenti ile yapılabileceğini düşünüyorum. Örnek:
Dediklerimden farklı şeyler de getirilebilir. Fotoğraf sadece örnektir, illaki aynısı olsun veya benzesin demiyorum.
Bence temayı düzenleyerek yapılabilir bir şey, denememiştim XenForo sitemde ancak olabileceğini düşünüyorum.
Profilleri hafif sosyal medya gibi yapabiliriz, ne diyorsun? Bio'ya Telegram linki koydurtalım.
Profile GIF olayını bir noktada muhtemelen getireceğiz, müzik veya film konusunun ise ne kadar gerekli olduğuna dair şüpheliyim çünkü bu tarz konular forumda çok ciddi rağbet görmüyor ama Discord tarzı birkaç özellik getireceğiz, aylar önceden konuştuk bunu ekip içerisinde.
Bizim için kendince fikirlerini listeleyebilirsen süreci hızlandırabiliriz.
Bence şu an ne yapıyor kısmı Chrome eklentisi gibi bir şey ile geliştirilebilir hocam, kullanıcının izin verdiği kısma kadar ne yaptığı gösterilebilir. Örneğin: "YouTube izliyor: Slime nasıl yapılır?" veya "Minecraft oynuyor" gibi. Veya kendi durumumuzu ayarlayabilelim, profilde müzik için yer olabilir veya. Belki de ekipmanlarımızı yazmak için özel bir kısım olabilir, profilde gradyant efektli renklendirmeler yapılabilir, widget tarzı şeyler eklenebilir veya widget tarzı görüntülenebilir linkler için profilmizde küçük kısımlar yapabiliriz, örneğin yine profilin hizasını bozmaz ama sayfanın eninden çeyreğini kaplar.