Merhaba, bahsi geçen şey biri profilimize girdiğinde örneğin farklı renkler görebilsin, profil fotoğrafını ortada görebilsin veya dümdüz, orijinal profili görsün gibi bir şey. Eklenti ile yapılabileceğini düşünüyorum. Örnek:
Dediklerimden farklı şeyler de getirilebilir. Fotoğraf sadece örnektir, illaki aynısı olsun veya benzesin demiyorum.
Bence temayı düzenleyerek yapılabilir bir şey, denememiştim XenForo sitemde ancak olabileceğini düşünüyorum.
@Leo hocam sitede ne kadar ağırlık yapar bilmiyorum ama bir de örneğin konuyla alakalı bir özellik gelecekse başka bir kullanıcının o özelliği görmemesi için ayar yapılabilir. En son çıkartılan GIF eklentisi düşük internetlerde kötüydü.
Arka plan değiştirme desteği getirilebilir. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum, sayfadaki karanlık kısımlar da istenilen şekilde transparan hâle getirilebilirse daha iyi görünebilir. Ben %85 olarak tercih ettim.
Arka plan değiştirme desteği getirilebilir. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum, sayfadaki karanlık kısımlar da istenilen şekilde transparan hâle getirilebilirse daha iyi görünebilir. Ben %85 olarak tercih ettim.