Hocam saçma bir bakış açısı diyorsunuz da bu forumda bunun lafı döner bakın. Daha önce hiçbir forumda böyle bir şeyin yasak olduğunu görmedim. Yarın "çok kuralcı" vb. diye kötüye çıkar forum ismi. Kural uygulanırsa bir şey diyemem, ben görüşümü belirttim. Düşman kesilmenize gerek yok :)
Estağfirullah hocam düşman kesilmek değil, düşman kesilsem hocam yazmam :D Çok kuralcı derseler de buna karşı çıkacak kişiler var, bu kötü olmadığını engellemez :)

Estağfirullah hocam düşman kesilmek değil, düşman kesilsem hocam yazmam :D Çok kuralcı derseler de buna karşı çıkacak kişiler var, bu kötü olmadığını engellemez :)
Size karşı bir şeyim yok, siz kime karşı söylediğimi az uz anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Sizi eski forumdan tanıyorum zaten.

Hocam saçma bir bakış açısı diyorsunuz da bu forumda bunun lafı döner bakın. Daha önce hiçbir forumda böyle bir şeyin yasak olduğunu görmedim. Yarın "çok kuralcı" vb. diye kötüye çıkar forum ismi. Kural uygulanırsa bir şey diyemem, ben görüşümü belirttim. Düşman kesilmenize gerek yok :)

Örneğinizin konuyla alakası yok. Öneriyi savunmak için saçma sapan hallere girmeyin.

Sadece önerinin saçma olduğunu savundum. Önerinizi beğenenler ve beğenmeyenler olacak. Bunu kaldıramayacaksanız öneri yapmayın.

Kendi fikrimi savunuyorum.

E o zaman sizin babanıza söveyim hocam ben, illaki belirli kısımlarda yasaklar olmalı. Üstelik bu sizi engellemez, yasaklamaz. Sadece zaman aşımına uğratır, yani benim fikrimce böyle olsa daha iyi. Fikrimi aşağıdaki yorumda belirttim, birleştiremedim :D