Detaylar
Kim cevapladı?Estağfirullah hocam düşman kesilmek değil, düşman kesilsem hocam yazmamHocam saçma bir bakış açısı diyorsunuz da bu forumda bunun lafı döner bakın. Daha önce hiçbir forumda böyle bir şeyin yasak olduğunu görmedim. Yarın "çok kuralcı" vb. diye kötüye çıkar forum ismi. Kural uygulanırsa bir şey diyemem, ben görüşümü belirttim. Düşman kesilmenize gerek yok![]()
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Size karşı bir şeyim yok, siz kime karşı söylediğimi az uz anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Sizi eski forumdan tanıyorum zaten.Estağfirullah hocam düşman kesilmek değil, düşman kesilsem hocam yazmamÇok kuralcı derseler de buna karşı çıkacak kişiler var, bu kötü olmadığını engellemez
![]()
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam saçma bir bakış açısı diyorsunuz da bu forumda bunun lafı döner bakın. Daha önce hiçbir forumda böyle bir şeyin yasak olduğunu görmedim. Yarın "çok kuralcı" vb. diye kötüye çıkar forum ismi. Kural uygulanırsa bir şey diyemem, ben görüşümü belirttim. Düşman kesilmenize gerek yok
Örneğinizin konuyla alakası yok. Öneriyi savunmak için saçma sapan hallere girmeyin.
Sadece önerinin saçma olduğunu savundum. Önerinizi beğenenler ve beğenmeyenler olacak. Bunu kaldıramayacaksanız öneri yapmayın.
Kendi fikrimi savunuyorum.
SoldierBoyBabam
Üstün
@tearsbeforecrying hocam sizi QR kodda ne var?
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
tearsbeforecrying
RoaringLion
Üstün
Yasaklayıcı zihniyete hayır.
E o zaman sizin babanıza söveyim hocam ben, illaki belirli kısımlarda yasaklar olmalı. Üstelik bu sizi engellemez, yasaklamaz. Sadece zaman aşımına uğratır, yani benim fikrimce böyle olsa daha iyi. Fikrimi aşağıdaki yorumda belirttim, birleştiremedim
SoldierBoyBabam
Üstün
tearsbeforecrying
Aslında QR koyan kişiler sadece incelense daha iyi olur. Örneğin QR'da ne var gibi gibi, direkt yasak gereksiz olur bazı konularda.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Aslında QR koyan kişiler sadece incelense daha iyi olur. Örneğin QR'da ne var gibi gibi, direkt yasak gereksiz olur bazı konularda.
Aslında direkt profil değiştikten sonra moderatör onaylıyabilir. Ama moderatörlere çok iş düşer.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-