Profilde QR koymak yasak olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2426
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
  • Etiketler Etiketler
    yasak
Estağfirullah hocam düşman kesilmek değil, düşman kesilsem hocam yazmam Çok kuralcı derseler de buna karşı çıkacak kişiler var, bu kötü olmadığını engellemez

Estağfirullah hocam düşman kesilmek değil, düşman kesilsem hocam yazmam Çok kuralcı derseler de buna karşı çıkacak kişiler var, bu kötü olmadığını engellemez
Size karşı bir şeyim yok, siz kime karşı söylediğimi az uz anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Sizi eski forumdan tanıyorum zaten.

Kendi fikrimi savunuyorum.

Yasaklayıcı zihniyete hayır.
E o zaman sizin babanıza söveyim hocam ben, illaki belirli kısımlarda yasaklar olmalı. Üstelik bu sizi engellemez, yasaklamaz. Sadece zaman aşımına uğratır, yani benim fikrimce böyle olsa daha iyi. Fikrimi aşağıdaki yorumda belirttim, birleştiremedim

Aslında QR koyan kişiler sadece incelense daha iyi olur. Örneğin QR'da ne var gibi gibi, direkt yasak gereksiz olur bazı konularda.

Aslında direkt profil değiştikten sonra moderatör onaylıyabilir. Ama moderatörlere çok iş düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…