Profilimizde rehberlerimiz ve çözümlerimiz için bölüm olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
  • Etiketler Etiketler
    bölüm

5707

Başarılı
Makaleler
6
Böylece rehberlerimize ve çözümlerime daha kolay ulaşırız. Rehberlerimiz ve çözümlerimize tek tıkla ulaşmanın imkanı yok çoğunlukla. Bütün rehberler kategorisine girmeliyiz bunun için.

Konuyu hic acmamissin ancak ben uc ayri sekilde anladim demek istedigini:

1. Ilk olarak rehber konusunu duz konu olarak degil de makale formatinda acarsan profilinden tek tikla ulasabilirsin zaten. Ayni sey cozumler icin de gecerli.
  2. Ikinci olarak her rehber ve cozum icin ayri ayri bolum acilmasi gerektigini onermiyorsundur umarim. Eger durum boyleyse sahsen ben bayagi karisiklik yaratacagini dusunuyorum profil uzerinde.
  3. Son olarak, profili gizli olan kullanicilar icin konusuyorsan eger rehber konulari ve cozumler ulasilabilir olabilir hatta olmali evet, bana kalirsa en azindan.
Ister dogru, ister yanlis anlamis olayim yine de konuyu birazcik daha acmani rica edecegim ben. Simdiden tesekkurler.

Konuyu hiç acmamissin ancak ben UC ayri sekilde anladim demek istedigini:

1. Ilk olarak rehber konusunu duz konu olarak degil de makale formatinda acarsan profilinden tek tikla ulasabilirsin zaten. Ayni şey cozumler icin de gecerli.
  2. Ikinci olarak her rehber ve cozum icin ayri ayri bolum acilmasi gerektigini onermiyorsundur umarim. Eger durum boyleyse sahsen ben bayagi karisiklik yaratacagini dusunuyorum profil uzerinde.
  3. Son olarak, profili gizli olan kullanicilar icin konusuyorsan eger rehber konulari ve cozumler ulasilabilir olabilir hatta olmali evet, bana kalirsa en azindan.
Ister dogru, ister yanlış anlamis olayim yine de konuyu birazcik daha acmani rica edecegim ben. Simdiden teşekkürler.

İlk soru için cevabım çok kadar detaylı olmadığı için onaylanmayabiliyor veya konu şeklinde onaylanıyor diye biliyorum. Moderator bu konuda belirtebilir mi?
Rehber ve çözümler bir arada. Anonim kullanıcıların profilinden ulaşılabilmesi için ayrı bir konu gerek diye bunun karışıklık yapacağı aklıma gelmedi konuyu açtığım sırada.

Oncelikle soru falan sormamistim aslinda. "Cok kadar detayli olmadigi icin" derken ne demek istedigini de anlayamadim ancak neyse, bende sizofreni var sanirsam.

İlk soru için cevabım çok kadar detaylı olmadığı için onaylanmayabiliyor veya konu şeklinde onaylanıyor diye biliyorum.
Valla ne yalan soyleyeyim gereksiz yere makale formatinda acilan konular havada ucusuyor Technopat uzerinde. Buradaki yetkililer ucarak duzeltiyorsa bir sey diyemeyecegim ancak bi' zahmet rehber veya cozum niteligi tasimayan konularinizi makale formatinda acmayin.

Konular detaysiz oldugu veya makale niteligi tasimadigi icin duz konu formatina cevriliyorsa hak veririm acikcasi buradaki sisteme.

Anonim kullanıcıların profilinden ulaşılabilmesi için ayrı bir konu gerek diye bunun karışıklık yapacağı aklıma gelmedi konuyu açtığım sırada.
Ne demek istedigini gene anlayamadim maalesef.

Acik konus lutfen, ne var ne yok dok ortaya.

@243, anonim profil olayı farklı bir öneri konusu lütfen tekrar sormak yerine ChatGPT'ye sor ortaya döksün.

Btw haberler de o şekilde açılabiliyor ve bazı kullanıcıların rehberleri, haberleri arasında kaybolabilir çok olası bir durum.

Profile rehberlerimiz için ayrı bir bölüm eklensin diye bi öneri paylaşmıştım ancak pek dikkate alınmamıştı. Artıladım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt