Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini kaldırıp tekrar dener misiniz?
Kaldırma işlemini yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
Tekrar olarak toplu paketi kurunuz.
Bu şekilde de aynı hatayı verecek mi acaba?
- Makaleler
- 7
Microsoft Visual C++ sürümleri kurulu mu?
Ek olarak uygulama kısayolunu tekrar oluşturmayı deneyiniz. Kısayolu silip dosya konumundan açmayı deneyiniz.
Olay Görüntüleyicisi'ni açarak en son hata mesajında hangi sebepten kaynaklı olduğunu gösterebilir misiniz?
C++ Redist paketlerinin tümünü kuran yazılım.
Ek olarak uygulama kısayolunu tekrar oluşturmayı deneyiniz. Kısayolu silip dosya konumundan açmayı deneyiniz.
Olay Görüntüleyicisi'ni açarak en son hata mesajında hangi sebepten kaynaklı olduğunu gösterebilir misiniz?
Son düzenleme:
Bu şekilde.
- Makaleler
- 7
Bunların hepsini kurdum. Kısayol olayını da denedim ama sorun hala devam ediyor.Microsoft Visual C++ Hepsi Bir Arada Yeniden Dağıtılabilir Paket bunu indirip kurar mısınız?
- Makaleler
- 7
Bunların hepsini kurdum. Kısayol olayını da denedim ama sorun hala devam ediyor.
Eki Görüntüle 90615
Bunu denediniz mi?
Evet, dosya konumundaki uygulamaya sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluşturdum ve çalıştırdım; ama yine aynı hatayı verdi.
- Makaleler
- 7
Evet, dosya konumundaki uygulamaya sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluşturdum ve çalıştırdım; ama yine aynı hatayı verdi.
Direkt dosya konumundan başlatınca ne oluyor peki?
Aynı hatayı veriyor işte.Direkt dosya konumundan başlatınca ne oluyor peki?
- Makaleler
- 7
Aşağıdaki linkten indirip kurar mısınız?