[Proje Kalıcı Olarak İptal Edilmiştir] Yeni Türk oyunu Project: Neutron & Proton resmi duyurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Sizin güzel işler çıkarabileceğinize inanıyorum. Üniversiteyi bitirip sağlam bir kadro kurduğum zaman benim aklımda da bir oyun projesi var, konusu bile yarı yarıya belli. Umarım sizden sonra da bir oyun duyurusunu ben patlatırım.

Umarım istediğiniz gibi olur ama bizim projemiz şu anlık patlamış durumda.

Nasıl yani? Dersten yeni çıktımda algılarım pek açık değil şu anda maalesef...

Ayrılan arkadaşlara bağlı olmayan birkaç şeyde ilerleme kaydetmiş durumdayız:

• Seslendirmelerin yarısından fazlası tamamlandı.
  • Switch'e çıkarma durumu gene düşünülüyor.
  • İlk çıkış bilgisayara değil, konsollara olacak.
  • Co-op konusunda Xbox ve Playstation, PC ve Xbox gibi cihazların sadece hikaye modunda co-op oynaması gibi cross-play olacak.

Switch'e çıkış hakkında bilgilendirme:
Bazı arkadaşlarım aracılığıyla Switch'e oyun çıkarmış insanlarla konuşma şansım oldu ve onların dediğine göre oyunda sadece Switch'de olan özel mekanikler olması lazımmış. Kısaca Switch portu ayrı olacak.

Eğer Switch'e çıkarırsak ekleyeceğimiz özel mekanikler:
  • Kazma, balta, silah gibi şeylerde Joy-Conlar ile sallayarak kullanma. (Mesela tabanca, revolver gibi silahları ateşlemek için ZR'ye basmak yerine sağ Joy-Con ile ani arkaya oynatma ile ateşlemek, revolver da reload atmak için tuş kullanmak yerine sağ Joy-Conu yeterli bir hızda sola çapraz oynatmak gibi hareketler.)
  • Co-op hikaye modunda boost gereken yerlerde Joy-Con ile gerçekleştirme. (Yani şöyle: İki Joy-Con'u da aynı anda önden çapraz bir şekilde yukarı sallarsanız tırmanma gibi boost hareketlerinden bahsediyorum.)

Projeye devam ediyor musunuz? Son durumu nedir?

Projeye devam ediyor musunuz? Son durumu nedir?
Herkes dağıldı. Saçma sapan bir kişisel olaydan dolayı ekipten ayrıldılar ve düzeni bozdular ayrılmalarıyla. Ondan sonrada herkes saldı projeyi. Belki bir gün tüm dosyaları ve proje fikirlerini GitHub'da açık kaynak olarak paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…