TEKNOFEST, TÜBİTAK gibi bir yarışma için proje hazırlamayı düşünüyorum. Sebebi de ileride öz geçmişime yazabilmek. Projenin yazılım ya da yapay zeka ile ilgili olmasını istiyorum, çünkü bu konulara ilgim var. Ama bu projeyi yapmak için sizce yüksek bir zeka seviyesi gerek mi, yoksa sıradan bir insan bile yapabilir mi? Kodlama ve yapay zeka hakkında çok bilgim yok, baştan öğrenip yapmak istiyorum. Kendime öyle zeki biri demeyeceğim, ortalama olduğumu düşünüyorum. Bu işe başlamalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Peki sizce 1 yıl içinde yaratıcılığımı yeterince geliştirebilir miyim? Yaratıcılığım da yüksek sayılmaz. Orta ya da ortanın biraz altı olabilir.Zekadan çok yaratıcılık önemli bu konularda. Yaratıcılığı geliştirmek üzerine çok iyi videolar var youtube üzerinde. Zekadan çok bakış açını geliştirmeni öneririm. Zeka zaten bunun yanında promosyon niyetine gelişir.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Evet. 1 yıl baya yeterli bir zaman.Peki sizce 1 yıl içinde yaratıcılığımı yeterince geliştirebilir miyim? Yaratıcılığım da yüksek sayılmaz. Orta ya da ortanın biraz altı olabilir.
Rutin haline getirmen yeterli olur. Yani 15 günlük bir tekrar ile hayatına adapte edebilirsin. Yaratıcılıkla alakalı birçok video izledim genel olarak yaratıcılığı geliştirme üzerine formüller veriliyor. Bunları hayatına uyarlaman yeterli. Çok fazla çaba sarfedilecek bir konu değil. Formülleri kullan yeterli.Peki sizce 1 yıl içinde yaratıcılığımı yeterince geliştirebilir miyim? Yaratıcılığım da yüksek sayılmaz. Orta ya da ortanın biraz altı olabilir.