Detaylar
Kim cevapladı?Silvio Dante
Deneyimli
Yeni arkadaşlar edinmelisin. 2-3 arkadaşla aran bozulunca tüm çevren bitiyorsa çevreni genişletmen gerekiyor.
mr.esat
Üstün
Arkadas arayacagim diye yola cikarsaniz insanlara katlanmak zorunda oluyorsunuz ve kaliteli insana denk gelme olasiliginiz azaliyor.
Onun yerine sevdiginz seyleri yapin, sevdiginiz seyleri yaparken baska insanlari taniyacaksiniz ve daha da size uygun insanar bulacaksiniz.
Mesela, eger kitap okumayi seviyorsaniz kutuphane olabilir. Agirlik kaldirmayi seviyoyrsaniz GYM olabilir, brans sporlarinda da ayni durum gecerli. Sevdiginiz seyleri yaparken sizin sevdiginizi seven isnana elbet denk gelirsiniz yani.
Onun yerine sevdiginz seyleri yapin, sevdiginiz seyleri yaparken baska insanlari taniyacaksiniz ve daha da size uygun insanar bulacaksiniz.
Mesela, eger kitap okumayi seviyorsaniz kutuphane olabilir. Agirlik kaldirmayi seviyoyrsaniz GYM olabilir, brans sporlarinda da ayni durum gecerli. Sevdiginiz seyleri yaparken sizin sevdiginizi seven isnana elbet denk gelirsiniz yani.
Winner
Üstün
Hiç rastlamadım GYM'de öyle bir şeye. Herkes kendi işine bakıyor gibi geldi.Arkadas arayacagim diye yola cikarsaniz insanlara katlanmak zorunda oluyorsunuz ve kaliteli insana denk gelme olasiliginiz azaliyor.
mr.esat
Üstün
Benim eski mahalle salonumda baya dostum olmustu baska sosyal aglardan bagimsiz. Az biraz konuskan ve istekli olursaniz denk gelir elbet.Hiç rastlamadım GYM'de öyle bir şeye. Herkes kendi işine bakıyor gibi geldi.
BJJ salonuna gitmistim, orada aninda samimiyet kazandim birileriyle. Sevdigi isi yapinca insan, baska insana kesinlikle denk geliyor bence.
Silvio Dante
Deneyimli
Arkadaş arayacağım diye yola çıkılmaz zaten eğer bana cevap olarak yazdıysanız. Çevreye kapalı olmamaktan, aktif alanı genişletmekten bahsediyorum.Arkadas arayacagim diye yola cikarsaniz insanlara katlanmak zorunda oluyorsunuz ve kaliteli insana denk gelme olasiliginiz azaliyor.
mr.esat
Üstün
Yok size ithafen yazmadim, kesinlikle acik olmak lazim katiliyorum. Ortamda buz kesersen zaten istemedigini belli edersin. Dostcanlisi bir mizacla kurulmayacak arkadaslik yok.Arkadaş arayacağım diye yola çıkılmaz zaten eğer bana cevap olarak yazdıysanız. Çevreye kapalı olmamaktan, aktif alanı genişletmekten bahsediyorum.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-