14742

Uzman
İyi akşamlar, oyunda yaklaşık 120 saatim var ama hala bu enfekte olma işini çözemedim (biliyorum, PZ için yüksek bir sayı değil :D ) karakterin üzerinde polo yaka kollu bir şey vardı, ısırığa karşı dayanıklılığı %0, sıyrığa karşı %10'dı yanlış hatırlamıyorsam başka bir şey yoktu. Zombi karakterin sağ omzuna öpücük kondurdu, karakterin sağ omzunda ağır yara oluştu. Dedim ki kesin enfekte oldum ama 2 gün geçti, ne mide bulantısı ne stres ne de sıkılma. Saçma sapan her türlü yelek falan üzerimdeyken enfekte olurken bu sefer olmadım. Enfekte ihtimalleri hatırladığım kadarıyla sıyrıkta %7-8, ağır yarada da %20-30 diye hatırlıyorum. Bunun tam olarak tüm detayı nedir? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

1 hafta geçtikten sonra kendini gösterebilir. Zamana bırak. :D
1 hafta kadar sürmüyor diye biliyorum genelde 3-4 günde mide bulantısı, sıkılma şeyleri falan gelince anlaşılıyor zaten. Bekleyip stres olmama gerek kalmadı dün akşam direkt kökünden çözüldü sorun. 30 zombi arasında sote oldum :D

1 hafta kadar sürmüyor diye biliyorum genelde 3-4 günde mide bulantısı, sıkılma şeyleri falan gelince anlaşılıyor zaten. Bekleyip stres olmama gerek kalmadı dün akşam direkt kökünden çözüldü sorun. 30 zombi arasında sote oldum :D
1777560986757.webp