İyi akşamlar, oyunda yaklaşık 120 saatim var ama hala bu enfekte olma işini çözemedim (biliyorum, PZ için yüksek bir sayı değil
) karakterin üzerinde polo yaka kollu bir şey vardı, ısırığa karşı dayanıklılığı %0, sıyrığa karşı %10'dı yanlış hatırlamıyorsam başka bir şey yoktu. Zombi karakterin sağ omzuna öpücük kondurdu, karakterin sağ omzunda ağır yara oluştu. Dedim ki kesin enfekte oldum ama 2 gün geçti, ne mide bulantısı ne stres ne de sıkılma. Saçma sapan her türlü yelek falan üzerimdeyken enfekte olurken bu sefer olmadım. Enfekte ihtimalleri hatırladığım kadarıyla sıyrıkta %7-8, ağır yarada da %20-30 diye hatırlıyorum. Bunun tam olarak tüm detayı nedir? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?1 hafta kadar sürmüyor diye biliyorum genelde 3-4 günde mide bulantısı, sıkılma şeyleri falan gelince anlaşılıyor zaten. Bekleyip stres olmama gerek kalmadı dün akşam direkt kökünden çözüldü sorun. 30 zombi arasında sote oldum1 hafta geçtikten sonra kendini gösterebilir. Zamana bırak.![]()
racooss
Yetkin
- Makaleler
- 1
1 hafta kadar sürmüyor diye biliyorum genelde 3-4 günde mide bulantısı, sıkılma şeyleri falan gelince anlaşılıyor zaten. Bekleyip stres olmama gerek kalmadı dün akşam direkt kökünden çözüldü sorun. 30 zombi arasında sote oldum![]()
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347