Seraphenthia

Yetkin
Daha önce protein bar yemedim. Geçen gün de markete girince denk geldim. Dedim, "1-2 tane alayım da en azından denemiş olurum." diyerekten şu ikisini aldım:

1710887827237.webp

İkisini de beğenmedim. Alttaki bir tık daha yenilebilirdi ama üstteki çok zordu. Diğer barlar da böyleyse bundan sonra yemem, tadı benlik değil ama eğer ki hepsi bu tarz değilse başka önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce protein bar yemedim. Geçen gün de markete girince denk geldim. Dedim, "1-2 tane alayım da en azından denemiş olurum." diyerekten şu ikisini aldım:

Eki Görüntüle 27564

İkisini de beğenmedim. Alttaki bir tık daha yenilebilirdi ama üstteki çok zordu. Diğer barlar da böyleyse bundan sonra yemem, tadı benlik değil ama eğer ki hepsi bu tarz değilse başka önerileriniz var mı?
Bulursan Hindistan cevizli Multipower. Decathlon'da vardır belki.

Bahs Bar ve Grenade. Proteinocean'a da bakabilirsin ama onun hakkında bir fikrim yok.

Bahs;
Bu normal protein bar.
Bu da yüksek proteine sahip bar.

Supplement'lerin kendi markası da var ayrıca.
Birisi gofret diğeri ise çikolata.

Grenade ise baya pahalı ama fiyatını hakediyor.

Proteinocean denemedim ancak memnun kalanlar mevcut.
Burada ise sadece çilekli var ve stoklar tükenmiş yine de aklınızda olsun.

Uniq20Go firması ise sadece protein bar üretiyor, supplementler üzerinden alabilirsiniz.

Atmış olduklarımın hepsi toplu halde satılıyor hocam, teklilerini araştırıp alabilirsiniz denemek amacıyla.
Ben kendim Grenade denemiştim ve biraz şekerliydi. Bahs ise güzeldir tavsiye ederim. Onun dışında Züber markasına da bakabilirsiniz.

Merhaba. "Nutrever Extreme Protein Bar" isimli ürünü kullanmaktayım. Diğer barlara göre biraz pahalı fakat kaliteli ve lezzetli bir ürün. Protein bar seçimi yaparken yağ ve şeker oranına dikkat etmeniz ise ek önerim olacaktır. Çoğu bar gereğinden fazla yağ ve şeker içeriyor. (Özellikle ucuz olanlar.)

Eki Görüntüle 27564

Bence bu tarz barlarda tat arttıkça içine giren koruyucu v.b. maddeler aynı oranda artmakta. İçeriklerinde şeker olmadığı için tat olarak sizi tatmin etmiyor. Denediğiniz bir protein barın tadı hoşunuza giderse içeriğini okumayı göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.

Eskiden tadımın barları vardı. Renklerine göre içerikleri değişiyordu. Onlardan satılıyorsa hala deneyebilirsin. Fındıklısı güzeldi bayağı.