Merhaba, ailem protein tozuna izin vermediği için günlük protein 80-90 civarında kalınca bir tane protein bar yiyip 100 civarına çıkarmak istiyorum amacım bu yani. Her gün tükenmeyeceğim sadece bu bahsettiğim proteinin yetersiz kaldığı günlerde. Araştırdım şeker oranı düşük birkaç marka buldum onlardan alacağım. Sizce mantıklı mı? Yağ yakmaya çalışıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Büyük toz nesquik kutuları var çikolatalı süt için. Önce ondan al bitince kutusunu sakla, protein tozunu kargo şubesine sipariş ver. Protein tozunu nesquik kutusuna koy öyle tüket.
Protein barlar hem pahalı hem de protein tozu kadar çeşit içermiyor.
Hocam onu yiyeceklerini pek zannetmiyorum küçük kardeş de olunca her şeyi kurcalıyor. Özellikle babam katı davrandığı için bu konuda risk almayı düşünmüyorum.Büyük toz nesquik kutuları var çikolatalı süt için. Önce ondan al bitince kutusunu sakla, protein tozunu kargo şubesine sipariş ver. Protein tozunu nesquik kutusuna koy öyle tüket.
Spor salonlarında ölçek başına alabiliyorsun. Pahallı patlar ama en azından içebilirsiniz.Hocam onu yiyeceklerini pek zannetmiyorum küçük kardeş de olunca her şeyi kurcalıyor. Özellikle babam katı davrandığı için bu konuda risk almayı düşünmüyorum.
Son düzenleme:
1 Bar ortalama 12-20gr içeriyor ve fiyatı 80-100 TL civarına denk geliyor. Her gün 1 taneden ayda düz hesap 3000 TL yapar. Normal protein tozlarının bir ölçeği 20-25gr civarı (2 ölçek kullanıyorum 40gr civarı). Servis bazında maliyeti 25-30 TL'ye geliyor. Bar aldığınızda ise günlük 3 katına çıkıyor fiyat. Ayrıca protein tozları kadar içerisinde vitamin de yok.Hocam onu yiyeceklerini pek zannetmiyorum küçük kardeş de olunca her şeyi kurcalıyor. Özellikle babam katı davrandığı için bu konuda risk almayı düşünmüyorum.
Daha az protein alacaksınız, daha fazla fiyat ödeyeceksiniz. Bu barları protein almak için değil antreman sonrası ağız tatlansın diye yiyiyorlar genelde.
Bunun yerine et, süt gibi doğal protein oranı yüksek besinleri arttırmanızı tavsiye ederim.
Aylık 3 supplement ve vitamin kullanıyorum bana maliyeti aylık 3000 sen sadece protein barına bu kadar para verirsen ciddi israf olur.
Hocam bu markaya ne dersiniz?1 Bar ortalama 12-20gr içeriyor ve fiyatı 80-100 TL civarına denk geliyor. Her gün 1 taneden ayda düz hesap 3000 TL yapar. Normal protein tozlarının bir ölçeği 20-25gr civarı (2 ölçek kullanıyorum 40gr civarı). Servis bazında maliyeti 25-30 TL'ye geliyor. Bar aldığınızda ise günlük 3 katına çıkıyor fiyat. Ayrıca protein tozları kadar içerisinde vitamin de yok.
Daha az protein alacaksınız, daha fazla fiyat ödeyeceksiniz. Bu barları protein almak için değil antreman sonrası ağız tatlansın diye yiyiyorlar genelde.
Bunun yerine et, süt gibi doğal protein oranı yüksek besinleri arttırmanızı tavsiye ederim.
Aylık 3 supplement ve vitamin kullanıyorum bana maliyeti aylık 3000 sen sadece protein barına bu kadar para verirsen ciddi israf olur.
@6191
@Theafricanus
Son düzenleme:
10gr protein hiçbir şey. Protein piramidindeki çoğu doğal besinden bunu alırsınız. Ayrıca protein'in de türleri var, hepsi aynı kalitede değil. Tekrar söylediğim gibi pahalı ve yetersiz. Her gün sadece bundan yemek atıştırmak dışında hiçbir işe yaramaz.
Bence her gün bunu yemekte sağlıksız, 4 tane yemeniz gerekiyor 1 servis'e ulaşmak için. Ucuz ürünlere yöneliyorsunuz ve ucuz ürünlerde ekstra kalitesiz. Şeker oranı ne kadar düşükte olsa sonuç olarak işlenmiş gıdalar içeriyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Protein tozunu bir arkadaşına siparis verip 3-4 günlük araliklarla kendi protein barlarını yapmayi deneyebilirsin. Onları bozulmadan saklamak da çok önemli tabii.
Evet proteini düşük hocam. Proteinocean baktım onda 17gr var ama bir bar 60 TL'ye denk geliyor. Benim dediğim gibi tüketimim her gün değil az protein alabildiğim günlerde az da olsa desteklemek amacıyla alacaktım. Aile evinde olduğumdan dolayı sürekli kendime göre yemek yiyemeyebiliyorum.10gr protein hiçbir şey. Protein piramidindeki çoğu doğal besinden bunu alırsınız. Ayrıca protein'in de türleri var, hepsi aynı kalitede değil. Tekrar söylediğim gibi pahalı ve yetersiz. Her gün sadece bundan yemek atıştırmak dışında hiçbir işe yaramaz.
Bence her gün bunu yemekte sağlıksız, 4 tane yemeniz gerekiyor 1 servis'e ulaşmak için. Ucuz ürünlere yöneliyorsunuz ve ucuz ürünlerde ekstra kalitesiz. Şeker oranı ne kadar düşükte olsa sonuç olarak işlenmiş gıdalar içeriyor.