Net bir bütçe yok. En iyilerinin önerilerini bekliyorum.
Ben hem uygun fiyatlı hem de çok önerildiği için Big joy whey protein tozunu tercih ettim.

Not: Ambalajını daha sade bir şeye çevirmişler, 5 ay önce aldığımda böyle değildi.

Bendeki ambalaj:
IMG_3116.webp

2 Kiloluk aldım uzun süredir idare ediyor beni. Bende çilekli var ama size önermem çünkü tadı bence kötü, bisküvili denedim arkadaşımdan gerçekten daha iyiydi. Böyle çikolatalı Shake’ler yaparken aslında çilekli iyi gidiyor ama ağır.

Bigjoy güzel, çileklisi acayip aroma kokuyor içerken rahatsız ediyor ve tatlandırıcı çok ağır. Çikolatalısının da tadı bayağı kötü, kurabiyeli veya bisküvili modeller en iyileri. Varsa hindistan cevizli de güzel.

Bigjoy güzel, çileklisi acayip aroma kokuyor içerken rahatsız ediyor ve tatlandırıcı çok ağır. Çikolatalısının da tadı bayağı kötü, kurabiyeli veya bisküvili modeller en iyileri. Varsa hindistan cevizli de güzel.
Süte konulduğunda şekerden ölüyorum.

Süte konulduğunda şekerden ölüyorum.

Yoğurtla yiyince bile bi garip tat var çaya çok ucuz tatlandırıcı atınca gelenki gibi. Köklemişler tatlandırıcı ve aroma vericiyi. Burnumu tıkayıp tepeye dike dike bitirdim 2,3 kiloyu bi daha da hayatta almam çilekli Bigjoy.