Evet, protein vücuttan kolay atılmaz yani atıyorum öğlen et yedin akşam spor yaptın o gene fayda eder. Kreatin kaslarda su tutacağı için daha yüksek ağırlıklara hızlı çıkmayı sağlar.
Creatine ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Kreatin Markalarından olan Proteinocean ürününü kullananların kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.
Pre-Workout Supreme ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Pre-Workout Supreme satın almak için Proteinocean'ı tercih edebilirsiniz. Ürünü kullananların kullanıcı yorumları burada.
L-Carnitine ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi L-Carnitine Markalarından olan Proteinocean ürününü kullananların kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.
Bunları da kullanabilirsiniz. Markayı ve gramajı kendiniz belirleyin ben sadece isimlerini görmeniz için attım. Ayrıca bir hastaneye gidip kan değerlerinize baktırın eğer bazı vitaminleriniz eksikse onları da alın ki yorgunluğunuz falan varsa vitamin kaynaklıdır.
Ocean 500 Mg Omega 3 Balık Yağı 60 Kapsül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Direkt bu Omega 3 tavsiyemdir bende kullanıyorum naturbes daily markalı olanını her halukarda sana iyi gelecektir zaten fazlası atılıyor ve bu 500mg da gayet standart bir değer eğer ki istersen 1200'lük olanı da alabilirsin. Bağışıklık sistemin ve beynin için faydalıdır.
Multivitamin almayın eğer sağlam birini alıp kullanırsanız zehirlenirsiniz unutmayın A, D, E, k vitaminleri depodur ve C ve B gibi öyle kolayca atılamazlar. Tavsiyem hangisi eksikse onu tek kullanmanız veya eksiklik yoksa kullanmamanız.