Salı, perşembe ve cumartesi gidiyorum.Göğüs-arka kol, sırt-biceps, omuz-bacak şeklinde 3 gün yapabilirsin. Haftanın kaç günü spora gidebiliyorsun?
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yine dediğimi yapabilirsiniz. Sadece kol ve omuz çalışmaktan iyidir.
Bir bakacağım ama emin değilim hocam.Yine dediğimi yapabilirsiniz. Sadece kol ve omuz çalışmaktan iyidir.
Ekmek arası
yap çok faydalı olur.
Spor sonrası alım daha iyi olur, aldığınız marka da gayet iyi kendileri 40 yılı aşkın süredir üretim yapan Avrupa'lı volac firmasından alıyorlar hammaddeyi. Zararlı diyen elemana bakma kaynak bile sunmamış.
Dün spordan sonra içtim. Peki aynı bütçede bigjoy'dan daha iyisi var mı? Yoksa bigjoy ile devam etmeyi düşünüyorum tadını da beğendim su ile içmeme rağmen.Spor sonrası alım daha iyi olur, aldığınız marka da gayet iyi kendileri 40 yılı aşkın süredir üretim yapan Avrupa'lı volac firmasından alıyorlar hammaddeyi. Zararlı diyen elemana bakma kaynak bile sunmamış.
Dün spordan sonra içtim. Peki aynı bütçede Bigjoy'dan daha iyisi var mı? Yoksa bigjoy ile devam etmeyi düşünüyorum tadını da beğendim su ile içmeme rağmen.
Bigjoyla hammaddeyi aynı yerden alan supplementlercom (bazı ürünlerin hammaddesini hâlâ volactan alırken bazı ürünlerde İngiltere menşeli arla firmasından alıyorlar artık, bir tık daha kaliteli.) Alabilirsiniz. Bunun dışında mysupplement, nutrade, Scitec, indirim olursa HIQ alabilirsiniz. Hardline'ın aromaları bir tık kötü onun harici HIQ, nutrade ve Scitec aromaları iyidir. HIQ biraz overpriced kaçıyor rakiplerine göre. Bana sorarsanız imkanınız varsa bigjoydan devam edebilirsiniz.
Ben bigjoy'dan devam etmeyi düşünüyorum fiyatı 2 katına fırlamadığı süreceBigjoyla hammaddeyi aynı yerden alan supplementlercom (bazı ürünlerin hammaddesini hâlâ volactan alırken bazı ürünlerde İngiltere menşeli arla firmasından alıyorlar artık, bir tık daha kaliteli.) Alabilirsiniz. Bunun dışında mysupplement, nutrade, Scitec, indirim olursa HIQ alabilirsiniz. Hardline'ın aromaları bir tık kötü onun harici HIQ, nutrade ve Scitec aromaları iyidir. HIQ biraz overpriced kaçıyor rakiplerine göre. Bana sorarsanız imkanınız varsa bigjoydan devam edebilirsiniz.
Ben Bigjoy'dan devam etmeyi düşünüyorum fiyatı 2 katına fırlamadığı süreceteşekkürler.
Bigjoy iyidir devam edebilirsiniz hocam, ek olarak bıgfuar20 veya ozan10 kodlarıyla indirimle alabilirsiniz.