RS6

Gelişen
Yer
Bursa
Artık G-Mail ve Outlook gibi mail servislerini kullanmaktan sıkıldım. Steam, Epic Games, Spotify, Instagram, TikTok gibi platformları Proton Mail'e bağlamak mantıklı mı? Mesela Proton Mail aracılığı ile YouTube hesabı açılabilir mi? Günlük kullanımda sıkıntı çeker miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.

Kurumsal mailleşmeye uygun olmaz düşüncesiyle ana mail hesabımı Outlook olarak kullanıyorum. Onun harici Amazon/Netflix/forum üyelikleri/İncehesap vb. üyelikleri ise Proton'u kullanıyorum. Bence Proton'un arayüzü vs. çok kullanışlı ancak kurumsal mailleşme gibi şeyler için Gmail-Outlook halen önemli.

Kurumsal mailleşmeye uygun olmaz düşüncesiyle ana mail hesabımı Outlook olarak kullanıyorum. Onun harici Amazon/Netflix/forum üyelikleri/İncehesap vb. üyelikleri ise Proton'u kullanıyorum. Bence Proton'un arayüzü vs. çok kullanışlı ancak kurumsal mailleşme gibi şeyler için Gmail-Outlook halen önemli.
Outlook'u hala düşünüyorum çünkü hem kurumsal hem gündelik için aslında iyi bir mail servisi. Outlook'u aslında hiç denemedim olarak varsayabilirim çünkü sadece Windows hesabı için kullanıyordum. Proton-Outlook ikilisini önerir misiniz?

Outlook'u hala düşünüyorum çünkü hem kurumsal hem gündelik için aslında iyi bir mail servisi. Outlook'u aslında hiç denemedim olarak varsayabilirim çünkü sadece Windows hesabı için kullanıyordum. Proton-Outlook ikilisini önerir misiniz?
İkisini de kullanıyorum. İnternette bir yere kayıt olurken protonu birisiyle yazışırken de outlooku tercih ediyorum.

Proton-Outlook ikilisini önerir misiniz?
1781043056950.webp

Outlook hesabını mailleşmeler için.
Kayıt olunacak siteler için proton.

Hem kurumsal hem kullanışlı olur, ana mail hesabını da bot maillerle karmaşaya dönmekten kurtarırsın.