Artık G-Mail ve Outlook gibi mail servislerini kullanmaktan sıkıldım. Steam, Epic Games, Spotify, Instagram, TikTok gibi platformları Proton Mail'e bağlamak mantıklı mı? Mesela Proton Mail aracılığı ile YouTube hesabı açılabilir mi? Günlük kullanımda sıkıntı çeker miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Athuan
Çalışkan
Kurumsal mailleşmeye uygun olmaz düşüncesiyle ana mail hesabımı Outlook olarak kullanıyorum. Onun harici Amazon/Netflix/forum üyelikleri/İncehesap vb. üyelikleri ise Proton'u kullanıyorum. Bence Proton'un arayüzü vs. çok kullanışlı ancak kurumsal mailleşme gibi şeyler için Gmail-Outlook halen önemli.
Outlook'u hala düşünüyorum çünkü hem kurumsal hem gündelik için aslında iyi bir mail servisi. Outlook'u aslında hiç denemedim olarak varsayabilirim çünkü sadece Windows hesabı için kullanıyordum. Proton-Outlook ikilisini önerir misiniz?Kurumsal mailleşmeye uygun olmaz düşüncesiyle ana mail hesabımı Outlook olarak kullanıyorum. Onun harici Amazon/Netflix/forum üyelikleri/İncehesap vb. üyelikleri ise Proton'u kullanıyorum. Bence Proton'un arayüzü vs. çok kullanışlı ancak kurumsal mailleşme gibi şeyler için Gmail-Outlook halen önemli.
Cipher10101
Becerikli
Bazı platformlar Proton Mail'i desteklemiyor.
theodore bagwell
Başarılı
İkisini de kullanıyorum. İnternette bir yere kayıt olurken protonu birisiyle yazışırken de outlooku tercih ediyorum.Outlook'u hala düşünüyorum çünkü hem kurumsal hem gündelik için aslında iyi bir mail servisi. Outlook'u aslında hiç denemedim olarak varsayabilirim çünkü sadece Windows hesabı için kullanıyordum. Proton-Outlook ikilisini önerir misiniz?
Athuan
Çalışkan
Outlook hesabını mailleşmeler için.
Kayıt olunacak siteler için proton.
Hem kurumsal hem kullanışlı olur, ana mail hesabını da bot maillerle karmaşaya dönmekten kurtarırsın.