Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Sırf bunun yüzünden KDE'yi formatlayıp GNOME kurdum bu sefer teması yüzünden pişman oldum. Zaten devlet engellediği için ve telefon da şarjda olduğundan Proton VPN'nin siteye giriş yapmaya bile uğraşmadım. Teması o kadar hoşuma gitmedi. Çoğu kişi KDE'de kurunca da iyi çalışmadığını söylüyor. Ben VPN'siz bilgisayar kullanmak istemiyorum özellikle Secure Core çift katman olmadan rahatsız oluyorum.

Linux'un gücünü sınırsız olarak gösteriyorlardı, şimdi öyle bir şey gerçek mi görmek isterim.

Proton VPN'in Linux uygulaması rezalet. Bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor, bazen de 2-3 dakika bekletiyor bağlanmak için.

GTK versiyonu harbiden çok kötü hocam maalesef, üstteki arkadaşın dediği gibi cli versiyonu da var. İsterseniz tarayıcıya eklentisini indirerek de kurabilirsiniz. He ayrıca Flatpak versiyonunu da deneyin bi isterseniz.

Proton sana WireGuard ve OpenVPN konfigürasyonlarını veriyor. GNOME'da bunu kontrol paneline ekleyip kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. "En özelleştirilebilir" DE'de de vardır diye tahmin ediyorum. Ağ ayarlarına bakın.

1759399958136.webp