Vadbav

Başarılı
Elimde Eurasia garantili, garantisi 06.11.2025 tarihine kadar devam eden PS 5 dijital CF 1216B model bir cihaz var. Satmayı düşünüyorum. 2 kolu da Eurasia garantili, biri hiç kullanılmadı. Bir kere bile. Yanında Sony Pulse 3D kulaklık var, siyah renkli ithalatçı garantili. Sol kulak pedinde biraz açılma var. PSN hesabı da vereceğim yanında içindeki oyunlar; Deluxe toplanan hariç satın alınan (Cyberpunk 2077 - FC24 - GTA 5 - RDR2 - GoW Ragnarok - Witcher 3). Kulaklık ve PSN hesabını cazip olsun diye hediye etmeyi düşünüyorum. Fiyat ne demeliyim?

Elimde Eurasia garantili, garantisi 06.11.2025 tarihine kadar devam eden PS 5 dijital CF 1216b model bir cihaz var. Satmayı düşünüyorum. 2 kolu da Eurasia garantili, biri hiç kullanılmadı. Bir kere bile. Yanında Sony Pulse 3D kulaklık var, siyah renkli ithalatçı garantili. Sol kulak pedinde biraz açılma var. PSN hesabı da vereceğim yanında içindeki oyunlar; Deluxe toplanan hariç satın alınan (Cyberpunk 2077 - FC24 - GTA 5 - RDR2 - GoW Ragnarok - Witcher 3). Kulaklık ve PSN hesabını cazip olsun diye hediye etmeyi düşünüyorum. Fiyat ne demeliyim?

Öncelikle satış sebebin nedir? Özel değilse.

Öncelikle satış sebebin nedir? Özel değilse.
Ps5 pro aldım, elimde dursun istemiyorum da o yüzden internette çok fiyat ayrılığı var. Yurtdışı garantisiz el el gezmiş cihazlar 15 16k civarı ilanlı. Resmi garantililer çift kol 21k 22k 23k civarı ilanlı. Çok fark olduğu için bide ben psn hesabı ve kulaklık hediye edicem pazarlığı hediyeler ile amorti etmeyi planlıyorum ondan fiyat araştırıyorum. Ederinde koycam yanında verdiklerim hediye gitsin gibisinden.

PS5 Pro aldım, elimde dursun istemiyorum da o yüzden internette çok fiyat ayrılığı var. Yurt dışı garantisiz el el gezmiş cihazlar 15 16k civarı ilanlı. Resmi garantililer çift kol 21k 22K 23K civarı ilanlı. Çok fark olduğu için bir de ben PSN hesabı ve kulaklık hediye edeceğim pazarlığı hediyeler ile amorti etmeyi planlıyorum ondan fiyat araştırıyorum. Ederinde koyacağım yanında verdiklerim hediye gitsin gibisinden.

Anladım hayırlı olsun. Belirttiğin gibi yurt dışı olanlar 15 k resmî garantiler 20 k ortalama piyasa bu. Ayrıca sende hesap var sattığının üzerine rahat 3 k hesap var.

Anladım hayırlı olsun. Belirttiğin gibi yurt dışı olanlar 15 k resmî garantiler 20 k ortalama piyasa bu. Ayrıca sende hesap var sattığının üzerine rahat 3 k hesap var.
Kulaklığın ikinci elleride 2k ediyor rahat. Sadece ufak kozmatik sorunu var sol pedde açılma var oda 300 lira çift pad satılıyor zaten den ilanladım hocam pazarlık olayınıda oyunlar ve kulaklıkla kapadım diye düşünüyorum mantıklımıdır. Bu arada teşekkür ederim hayırlı olsun dileğiniz için.

Kulaklığın ikinci elleride 2K ediyor rahat. Sadece ufak kozmatik sorunu var sol pedde açılma var oda 300 lira çift pad satılıyor zatenden ilanladım hocam pazarlık olayınıda oyunlar ve kulaklıkla kapadım diye düşünüyorum mantıklı mıdır? Bu arada teşekkür ederim hayırlı olsun dileğiniz için.

Mantıklı bayağı dolu dolu satmış oluyorsun.

Elimde Eurasia garantili, garantisi 06.11.2025 tarihine kadar devam eden PS 5 dijital CF 1216b model bir cihaz var. Satmayı düşünüyorum. 2 kolu da Eurasia garantili, biri hiç kullanılmadı. Bir kere bile. Yanında Sony Pulse 3D kulaklık var, siyah renkli ithalatçı garantili. Sol kulak pedinde biraz açılma var. PSN hesabı da vereceğim yanında içindeki oyunlar; Deluxe toplanan hariç satın alınan (Cyberpunk 2077 - FC24 - GTA 5 - RDR2 - GoW Ragnarok - Witcher 3). Kulaklık ve PSN hesabını cazip olsun diye hediye etmeyi düşünüyorum. Fiyat ne demeliyim?

Konudan bağımsız pp ne nasıl ulaşabilirim çok iyi.