Arkadaşlar hem PS5 Slim hem de iyi bir PC sahibiyim. PS5 alalı 1 ay oluyor. Evde bir tek el konsolu eksik kaldı. Sizce hangisi alınmalı? Artıları ve eksileri ile belirtirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 10-15 arası ROG Ally vs o yüzden düşünemiyorum.

Arkadaşlar hem PS5 Slim hem de iyi bir PC sahibiyim. PS5 alalı 1 ay oluyor. Evde bir tek el konsolu eksik kaldı. Sizce hangisi alınmalı? Artıları ve eksileri ile belirtirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 10-15 arası ROG Ally vs o yüzden düşünemiyorum.

Steamimde iyi oyunlar varsa ben Steam Deck alırdım. Aletler hakkında çok bir bilgim yok ama PS Portal bana gereksiz geliyor. Ayrıca iyi bir internet te gerekiyor.

Steamimde iyi oyunlar varsa ben Steam Deck alırdım. Aletler hakkında çok bir bilgim yok ama PS portal bana gereksiz geliyor. Ayrıca iyi bir internet te gerekiyor.

1000 Mbps GigaFiber var. Aslında genel de evde kullanacağım. İşten geldiğimde uzanarak oynamak istiyorum. Ama nadir de olsa seyehatler de veya cafede vs kullanmak isterim. Dediğim gibi oda çok nadir olur.

Steam Deck. Diğerinde 7/24 internet bağlantısı lazım sanırım. Yani diğerinde, HL1, HL2 falan oynanır otobüste falan.

Steam Deck düz model alırım alırsam dostum. Bir de ekstra dediğim gibi genel de evde kullanacağım için PS portal sorun olmaz diye düşünüyorum.

PS portal dünyanın en boş cihazıdır, zaten tutmadığından da anlayabiliriz.

Düşünün içinde donanım olmayan cihaza eklemeleri gereken tek şeyi yani Wi-Fi 7'yi eklemeden piyasaya sürüyorlar, tam Sonny'lik iş. Kendim de kullanma gafletine düştüm ve GigaFiber kullanıcısı olmama rağmen bariz takılmaları ve görüntü bozulmalarını fark edebiliyorsunuz. Sattım ve kurtuldum.

Steam Deck OLED fiyatı dışında piyasadaki en iyi, en dengeli ve en kaliteli el konsoludur şuan. Özellikle Switch 2'nin bana göre başarısız çıkışından sonra.

PS portal dünyanın en boş cihazıdır, zaten tutmadığından da anlayabiliriz.

Düşünün içinde donanım olmayan cihaza eklemeleri gereken tek şeyi yani Wi-Fi 7'yi eklemeden piyasaya sürüyorlar, tam Sonny'lik iş. Kendim de kullanma gafletine düştüm ve GigaFiber kullanıcısı olmama rağmen bariz takılmaları ve görüntü bozulmalarını fark edebiliyorsunuz. Sattım ve kurtuldum.

Steam Deck OLED fiyatı dışında piyasadaki en iyi, en dengeli ve en kaliteli el konsoludur şu an. Özellikle Switch 2'nin bana göre başarısız çıkışından sonra.

Hocam Steam Deck OLED ile LCD arasında performans farkı var mı? LCD almayı düşünüyorum çünkü diğer türlü 20-25k konsol parası vermek istemiyorum.

Hocam Steam Deck OLED ile LCD arasında performans farkı var mı? LCD almayı düşünüyorum çünkü diğer türlü 20-25k konsol parası vermek istemiyorum.

Çok hafifte olsa performans farkı var dostum.

Ama "deneyimimi kötü etkiler mi?" diye soruyorsan; açık söyleyeyim etkilemez. Ama bir şekilde OLED alırsan hem OLED ekran, hem Wi-Fi kartı geliştirmesi hem de Hz gibi bir sürü eşantiyon da yanında geliyor. Bir tık da performansı daha yüksek olması cabası.

Ben 1.5 sene OLED kullandım, benim fikrimi sorarsan hiç konsol parası olarak düşünme, OLED al. Cihaz uzun ömürlülüğü yanı sıra çok keyifli, kaliteli ve elinden uzun süreler bırakmayacağın türden bir cihaz.

Çok hafifte olsa performans farkı var dostum.

Ama "deneyimimi kötü etkiler mi?" diye soruyorsan; açık söyleyeyim etkilemez. Ama bir şekilde OLED alırsan hem OLED ekran, hem Wi-Fi kartı geliştirmesi hem de Hz gibi bir sürü eşantiyon da yanında geliyor. Bir tık da performansı daha yüksek olması cabası.

Ben 1.5 sene OLED kullandım, benim fikrimi sorarsan hiç konsol parası olarak düşünme, OLED al. Cihaz uzun ömürlülüğü yanı sıra çok keyifli, kaliteli ve elinden uzun süreler bırakmayacağın türden bir cihaz.

Normalde Sony hastasıyım ama cidden şu portalı direkt niye el konsolu olarak çıkarmadılar anlamıyorum. Steam Deck gibi donanımlı olsa tadından yenmezdi. Şahsen ben de Steam Deck'e bir tık daha yakındım şu internet olayından dolayı.

Ayrıca verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bütçem çıkarsa OLED'e yöneleceğim. Onun dışında LCD alınır mı? Peki bütçe yetmezse portal yerine.

Ayrıca alırsam portalı sıfır alacağım yurt dışı ama Steam Deck ikinci el olacak. Buna göre de değerlendirmek lazım.

Normalde Sony hastasıyım ama cidden şu portalı direkt niye el konsolu olarak çıkarmadılar anlamıyorum. Steam Deck gibi donanımlı olsa tadından yenmezdi. Şahsen ben de Steam Deck'e bir tık daha yakındım şu internet olayından dolayı.

10. nesilde donanım tabanlı el konsolu geliyor Sony'nin.

Bana kalırsa başarısız bir deneyimdi, olmamış yani. Hani ekranla tümleşik olan bir kontrolcüyü bari hall effect olarak çıkarın, içine Wi-Fi 7 kartı koyun, ne kadar zor olabilir ya?

Onun dışında LCD alınır mı? Peki bütçe yetmezse portal yerine.
Alınır tabii, LCD modeli de deneyimleyen birisi olarak söyleyebilirim ki gayet alınır. Ama bütçen çıkarsa mutlaka OLED al. Aradaki fark küçük gözükse bile aslında baya var. Bu tip aletlerde ekran kalitesi önemli. OLED'in hem ekran, hem batarya iyileştirmesi, hem de performans verimliliği çok daha iyi.

Ayrıca alırsam portalı sıfır alacağım yurt dışı ama Steam Deck ikinci el olacak. Buna göre de değerlendirmek lazım.

Portal konusunda fikirlerimi belirttim, bana göre bulaşılmaması gereken bir cihaz. Seni PS'in marketine kısıtlaması bir yana aletle cidden yapılacak tek şey PS oyunları.

Steam Deck öyle mi? Steam, Epic, Blizzard ve aklına gelebilecek tüm launcherlara erişim, müthiş bir emulator aleti olması, hatta malum yöntemlerle oyun indirme imkanı falan. Komple bir cihaz yani.

10. nesilde donanım tabanlı el konsolu geliyor Sony'nin.

Bana kalırsa başarısız bir deneyimdi, olmamış yani. Hani ekranla tümleşik olan bir kontrolcüyü bari hall effect olarak çıkarın, içine Wi-Fi 7 kartı koyun, ne kadar zor olabilir ya?

Alınır tabii, LCD modeli de deneyimleyen birisi olarak söyleyebilirim ki gayet alınır. Ama bütçen çıkarsa mutlaka OLED al. Aradaki fark küçük gözükse bile aslında bayağı var. Bu tip aletlerde ekran kalitesi önemli. OLED'in hem ekran, hem batarya iyileştirmesi, hem de performans verimliliği çok daha iyi.

Anladım hocam ikinci el de olsa Steam Deck her türlü ezer diyorsun yani.