Semih_gdk10

Becerikli
Merakımdan soruyorum: Birisi alacak olsa hangisini tavsiye edersiniz? Bence Steam Deck, PS5 oyunlarını 30 FPS değerinde oynatabiliyor.

Üstelik HDMI-USB-C kablosu yardımıyla televizyona bağlanıp gamepad aracılığıyla da oynanabilir. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakımdan soruyorum: Birisi alacak olsa hangisini tavsiye edersiniz? Bence Steam Deck, PS5 oyunlarını 30 FPS değerinde oynatabiliyor.

Üstelik HDMI-USB-C kablosu yardımıyla televizyona bağlanıp gamepad aracılığıyla da oynanabilir. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Steam Deck, PS4 retro bir konsol artık. Ki benzer fiyata Xbox Series S bile alınabiliyor

Evde TV'de tak çalıştır rahat konsol istersen PS4.
Taşınabilir olsun, PC oyunları da oynayayım, uzun ömürlü cihaz olsun istersen Steam Deck.
Ama 2026 jenerasyon olarak düşünürsen Steam Deck daha mantıklı her yere taşırsın.

Nintendo oyunlarını seviyorsan belki ama donanım olarak steam deck ezer geçer.
Donanim olarak bakacak olursak ayni paraya alacagi gaming laptop daha iyi olmaz mi? Steam Deck (LCD), ASUS ROG Ally Z1 Extreme ve Switch Lite kullanmis biri olarak en iyisinin Switch oldugunu dusunuyorum.

İkisi alakasız ürünler. Biri normal PC, diğeri normal ev konsolu.