Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, indirim günlerinde kaç TL'ye düşüyor bu oyun?
Anladım peki indirim tekrar ne zaman olur bir fikriniz var mı?Burada söylenene göre bir önceki indirimde 407,25 TL'ye düşmüş:
![]()
FAR CRY®6 Standard Edition PS4 and PS5 PS5 / PS4 — buy online and track price history — PS Deals Türkiye
Track price history and check current deals in Official PlayStation Store Türkiye for FAR CRY®6 Standard Edition PS4 and PS5 PS5 / PS4 (Bundle)psdeals.net
Maalesef tam bir şey diyemiyorum ama genelde hep bir ay içerisinde fiyatı düşmüş. Bir ay içerisinde gelir gene muhtemelen.Anladım. Peki indirim tekrar ne zaman olur, bir fikriniz var mı?
Valla deluxe versiyonu 194 TL diyordu az önce satın aldım.Maalesef tam bir şey diyemiyorum ama genelde hep bir ay içerisinde fiyatı düşmüş. Bir ay içerisinde gelir gene muhtemelen.
Bilmiyorum ama deluxe aldım direk yanında birkaç hediye pakette verdi.@Art The Clown Deluxe, saçma bir şekilde ana oyundan daha ucuz zaten:
![]()
Far Cry 6 Deluxe Edition PS5 / PS4 — buy online and track price history — PS Deals Türkiye
Track price history and check current deals in Official PlayStation Store Türkiye for Far Cry 6 Deluxe Edition PS5 / PS4 (Bundle)psdeals.net