Detaylar
Kim cevapladı?AlbertoTigre
Becerikli
Aynı sorunu ben de yaşıyorum dün xbox store yazdım yutdışı desteğine sonuç alamadım daha iyi bir desteğe iletiyorum diyip konuşmayı sonlandırdı. Bugün telefonla xbox ve microsoft desteğini aradım Türkiye'deki ofisini bana oyun ile ilgili iadenizi yapabiliriz veya ubisoft ile iletişime geçin dedi.Ubisoft ile iletişime henüz geçemedim. Ubisoft bence yavaştan aynı oyunları tekrardan cilalayıp çıkarmayı bırakıp destek ekibine yatırım yapmalı. Daha ubisoft ile görüşmem olmadı fakat başka oyunlarda sürekli sorun yaşıyorum soruna çözüm bulamıyorlar.PC uzantısı var ama Ubisoft Connect'te gözükmüyor. Xbox uzantısını bağladım Connect ile ama ne Xbox Store üzerinden indirebiliyorum ne de Connect üzerinden Xbox Store kütüphanede görünüyor.
Eki Görüntüle 182870Eki Görüntüle 182871
Aynı sorunu ben de yaşıyorum dün Xbox Store yazdım yutdışı desteğine sonuç alamadım daha iyi bir desteğe iletiyorum deyip konuşmayı sonlandırdı. Bugün telefonla Xbox ve Microsoft desteğini aradım Türkiye'deki ofisini bana oyun ile ilgili iadenizi yapabiliriz veya Ubisoft ile iletişime geçin dedi. Ubisoft ile iletişime henüz geçemedim. Ubisoft bence yavaştan aynı oyunları tekrardan cilalayıp çıkarmayı bırakıp destek ekibine yatırım yapmalı. Daha Ubisoft ile görüşmem olmadı fakat başka oyunlarda sürekli sorun yaşıyorum soruna çözüm bulamıyorlar.
Geçen Uplay'den unlink yapıp yeniden bağladım ve çözdüm sorunu.
AlbertoTigre
Becerikli
Uplay dediğin Ubisoft Connect mi ? Ben Xbox tarafından ve ubisoft tarafından bir türlü yardım alamadım oyunu iade edin demekten başka çözüm önermiyorlar. Ubisoft destek kadar boş ekip göremedim iki tane sorun konusu açtım iki de sıfır çekiyorlar. Ne oyunun arkasında duruyorlar ne desteğin.Geçen Uplay'den unlink yapıp yeniden bağladım ve çözdüm sorunu.
Uplay dediğin Ubisoft Connect mi? Ben Xbox tarafından ve Ubisoft tarafından bir türlü yardım alamadım oyunu iade edin demekten başka çözüm önermiyorlar. Ubisoft destek kadar boş ekip göremedim iki tane sorun konusu açtım iki de sıfır çekiyorlar. Ne oyunun arkasında duruyorlar ne desteğin.![]()
Evet Ubisoft Connect.
AlbertoTigre
Becerikli
Çözüldü sorun sağolasın, yine bugisoftun azizliğine uğradık. Platformlar arası entegrasyonu sağlayamıyor şu ubisoft hala sorun yaşadığım steamden alıp ubisoftta oynmaya çalışınca coop bağlamayan oyunlarım var soruyorum bugisoft desteğe yanıtsız kalıyor. Aynı sorunu yaşamış insanlar ve çözümler olmasa oyunu iade edecektim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet