Merhaba, MultiMAN'da PES 13 var ISO olarak ama yama kurmak istediğim için herhalde ISO oyunlara yama kurulmuyor. Bu yüzden pkg olarak PES 13 indirmek istiyorum. Thanos Store'da PES 14 var, pkgi Store 1.2.2'de herhalde vardır; hafta sonu oradan indireceğim bulabilirsem. Bir de oyuna güncel kadro yaması kurmak istiyorum. Ücretsiz bir şekilde YouTube'da Endonezya'lı kullanıcıların paylaştıkları rehberlerdeki linkler bulunuyor. Onun dışında türklerin yamaları tamamen ücretli. Bu yüzden yamayı nasıl bulacağımı ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. En önemlisi, pkg Store'den PES 13 indirebilirsem ana menüdeki playstation@ klasörüne gelecek, yani MultiMAN'ın içinde olmayacak ve MultiMAN'da algılanmayacak. Bu durumda yama nasıl kurulur ve ücretsiz, güvenli şekilde nereden bulunur bilmiyorum. Bana yardım edebilecek biri var mı? Bu arada konuya PS3'ten anlayan bilgili kişileri etkileyebilirsiniz.
1.
PKG PES 13 İndirmek için:
- PKG dosyaları genellikle özel depolarda (store) bulunur. Thanos Store veya PKGi Store gibi kaynaklardan PES 13'ü arayın.
- Eğer PKGi Store kullanıyorsanız, uygulamayı açın ve "PES 13" araması yaparak uygun PKG dosyasını bulun.
- İndirdiğiniz dosyayı USB bellek içine aktarın ve PS3'te USB üzerinden kurun.
2.
Yamanın Kurulumu:
- PKG PES 13'ü kurduktan sonra, yamanızı kurmak için genellikle iki adım izlenir:
-
Yamanın indirilmesi: Ücretsiz yamalar için YouTube'daki Endonezyalılardan bulduğunuz bağlantılara bakın. Dosyanın genellikle "option file" veya "data pack" olarak adlandırıldığını unutmayın.
-
Yamanın kopyalanması: İndirdiğiniz dosyayı USB bellek ile PS3’e aktarın. Genellikle "PS3" ana klasörünün altında "SAVEDATA" veya benzeri bir klasöre kopyalamanız gerekecek. Bu dosyayı MultiMAN ile veya doğrudan PS3 ile bulup yükleyebilirsiniz.
3.
Yamanın Uygulanması:
- Oyunun içerisindeki "Oyun Ayarları" menüsünden "Yükle" seçeneğine gidin ve transfer ettiğiniz yamanızı burada yükleyin.
- Eğer dosya doğru şekilde aktarılmış ve yamanız düzgün bir şekilde kopyalanmışsa, güncellenmiş kadrolar menüde görünmelidir.
4.
Güvenilir Kaynaklarda Yama Bulma:
- YouTube’da ilgili rehberleri inceleyerek güvenilir kullanıcılardan indirmeniz önerilir.
- Ayrıca bazı oyun forumları veya Discord grupları, güncel yamaların paylaşıldığı yerler olabilir.
Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya ek bilgiye ihtiyacınız olursa, lütfen belirtin.