Makaleler
23
Silent Hill HD Collection'i almak istiyorum. Fakat hangi ilani alacagima karar veremedim. Ilan linklerini atmayacagim reklam olmasin diye. Sadece durumlarini belirtecegim.

1. ilan.
  • Fiyat 1.600 TL.
  • Satici iade kabul etmiyor.
  • Kitapcik yok. Sadece kutu ve CD var.

2. ilan.
  • Fiyat 3.800 TL.
  • Satici iade kabul etmiyor.
  • Kitapcik var. Her seyi tam.

3. ilan.
  • Fiyat 4.200 TL.
  • Satici iade kabul etmedigini belirtmemis
  • Sifir. Jelatinli. Her seyi tam.

Açıp oynayacaksanız 2 numarayı 3500 bağlamaya çalışın. Yok koleksiyonsa sıfır olanı alabilirsiniz. Şahsen kitapçıksız oyun almaktan yana değilim. Eski oyunlar kitapçıkları var diye güzeldi :)

3. ilan tekrar jelatinlemiş olabilir, sıfır olduğu şüpheli. Oyunu oynamak senin için önemliyse ilk ilan, yok koleksiyon yapıyorsan da ikincisi. Ama bu fiyatlar hiç makul gelmiyor bana.

Açıp oynayacaksanız 2 numarayı 3500 bağlamaya çalışın. Yok koleksiyonsa sıfır olanı alabilirsiniz. Şahsen kitapçıksız oyun almaktan yana değilim. Eski oyunlar kitapçıkları var diye güzeldi :)

Fiyat konusunda katılıyorum, 1000-1200 olmalı sıfır olmayanı. Alıcaksan Kadıköy taraflarındaki dükkanları kovala. Ben öyle bayağı bir oyun aldım hatta nadir olan bir Edition fareyi arkadaşa 3000'e kutulu Full kit ayarladım internette en ucuzu 30 dolar ve Türkiye'de yok öyle düşün. Bir sürü Collection paket çıkabiliyor.