Rehber PS3 Türkçe spikerli PES 2018 2025/2026 güncel Süper Lig'li kadro yaması | Bitbox Patch

Sirasiyla hepsini tek tek kurman lazim. Ondan sonra winter Edition yazarsa dogru yapmissin demektir.

Tek sefer de 13 dosyayı da yükleyeceğiz üstadım anladığım kadarıyla. Bu 9. partdan sonra yükleme sırası var mı fark ediyor mu? Mesela Türkçe spiker i en son mu yüklüyoruz. Ayrıca winter Edition nerede yazması gerekiyor hocam.

Sirasiyla hepsini tek tek kurman lazim. Ondan sonra winter Edition yazarsa dogru yapmissin demektir.

Üstadım ilk yüklediğimde Türkçe spiker dahil yüklemiştim. Siyah ekran hatası almıştım. İkinci denememde, part 9'dan sonrasınsa her birini yükledikten sonra oyun açılıyor mu diye denedim, evet sorunsuz açılıyor. Fakat dediğiniz gibi winter Edition yazmıyor ekran görüntüsünde paylaştığım üzere summer Edition yazıyor ve Türkçe menü yok seçeneklerde İngilizce, Japonca ve Arapça var. Türkçe spikeri bozacak diye yüklemedim henüz. Acaba upload edilen dosyalar da bir karışıklık olabilir mi? Patch in adı bitbox summer Edition 26 ama Türkçe spiker dosya adı VR patch ile başlıyor hocam. Türkçe spikeri yükledikten sonra siyah ekran alacağım muhtemelen. Yükledikten sonra siyah ekran alıp almadığımı tekrar güncellerim. Duruma uygun bir düşünceniz var mı acaba?

Dosya Ekleri

• 17618904922582959299938108410196.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Evet, dogru. Turkce spiker en son yuklenmeli. Winter Edition, oyunu acmadan once yazmasi gerekiyor.
Turkce menu yok maalesef oyunda. Sadece spiker var. VR Patch'in spiker dosyasi bu Bitbox Patch icinde gecerli. Bu durumda tum dosyalari sirayla indirmen lazim.

dosyaların hepsini 13 ünü de indirdim üstadım. dediğim gibi ilk yükleyişte Tr spiker dahil yükledim siyah ekran hatası verdi oyuna girmedi. Sonra kurduklarımı sildim, database ve Save dosyaları dahil her şeyi sildim, sıfırdan Türkçe spiker haricinde diğer bütün 12 dosyayı kurdum Efootball görüntüsü dahil geldi, sorunsuz açılıyor. Türkçe spikeri yüklemekten çekiniyorum siyah ekran hatası verecek diye. tr spiker harici hepsini kurdum. paylaştığım ekran görüntüsünde ki gibi sorunsuz açılıyor ama summer Edition yazıyor hala oyun açılınca

Peki bir sorum var. Oyunu acmadan once Winter Edition yaziyor mu? Spiker siyah ekran vermedi bende.

Peki bir sorum var. Oyunu acmadan once Winter Edition yaziyor mu? Spiker siyah ekran vermedi bende.
oyuna açmak için tıkladığımız küçük kısayolu mu diyorsun üstadım. o ise, hatırladığım kadarıyla onda da summer yazıyordu. şuan Suriye de görevdeyim Üs bölgesine dönünce tekrar bakıp dönüş yaparım üstadım.

Evet, orasi. Summer yaziyorsa olmamistir. Kolay gelsin gorevinizde.

üstadım şimdi döndüm ve denedim Türkçe spiker oldu. sorunsuz çalışıyor şuanda, ama hala summer Edition yazıyor. Cengiz Ünder oyunda fener de şuan gerçekte Beşiktaşta. bunun gibi ufak eksiklikler var sadece. emeğinize sağlık çok güzel yama yine de. Türkçe yazılar da olsaymış tadından yenmez miş. Türkçe menü için bir yama var mı acaba üstadım öneriniz var mı.

Rica ederim. Baska bildigim yama yok. Olsaydi konuya eklerdim.

Hocam 1-9 arasını yükledim, denemek amaçlı açtım açıldı sorun yok ama diğer 4 dosyayı yükledikten sonra siyah ekranda kaldı. Türkçe spiker vs. onları hata almayacak şekilde nasıl yükleriz.
hocam sırayla tek tek kur summer edition diyecek kurduğun zaman güncel patch atarım ben

Hocam bence bizde bir sıkıntı yok attığınız dosyalarda çünkü ben sonradan patch buldum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…