vvvolkannn
Gelişen
Sirasiyla hepsini tek tek kurman lazim. Ondan sonra winter Edition yazarsa dogru yapmissin demektir.
Tek sefer de 13 dosyayı da yükleyeceğiz üstadım anladığım kadarıyla. Bu 9. partdan sonra yükleme sırası var mı fark ediyor mu? Mesela Türkçe spiker i en son mu yüklüyoruz. Ayrıca winter Edition nerede yazması gerekiyor hocam.
Sirasiyla hepsini tek tek kurman lazim. Ondan sonra winter Edition yazarsa dogru yapmissin demektir.
Üstadım ilk yüklediğimde Türkçe spiker dahil yüklemiştim. Siyah ekran hatası almıştım. İkinci denememde, part 9'dan sonrasınsa her birini yükledikten sonra oyun açılıyor mu diye denedim, evet sorunsuz açılıyor. Fakat dediğiniz gibi winter Edition yazmıyor ekran görüntüsünde paylaştığım üzere summer Edition yazıyor ve Türkçe menü yok seçeneklerde İngilizce, Japonca ve Arapça var. Türkçe spikeri bozacak diye yüklemedim henüz. Acaba upload edilen dosyalar da bir karışıklık olabilir mi? Patch in adı bitbox summer Edition 26 ama Türkçe spiker dosya adı VR patch ile başlıyor hocam. Türkçe spikeri yükledikten sonra siyah ekran alacağım muhtemelen. Yükledikten sonra siyah ekran alıp almadığımı tekrar güncellerim. Duruma uygun bir düşünceniz var mı acaba?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: