Makaleler
23

Evet sağ olda kral bende 18 yok 17 var neyse canın sağ olsun bu arada elinde varsa PES 13 için verebilir misin? @Simon

Kral eyvallah da bende 18 yok 17 var neyse sağ ol :) bu arada elinde bu tarz PES 13 için bir yama varsa paylaşaiblir misin? @Simon

Son düzenleme:
Evet sağ olda kral bende 18 yok 17 var neyse canın sağ olsun bu arada elinde varsa PES 13 için verebilir misin? @Simon

Kral eyvallah da bende 18 yok 17 var neyse sağ ol :) bu arada elinde bu tarz PES 13 için bir yama varsa paylaşaiblir misin? @Simon
Ustune kurmayacaksin. Bu oyun direkt PES 18'in modlu hali. Sifirdan at bunlari flasha ve tek tek kurarsan olur. 13 icin maalesef Super Ligli yok. Sadece bunu buldum uzun arastirmalar sonucu.

Kariyer icin en iyisi bu sanirim.

Ustune kurmayacaksin. Bu oyun direkt PES 18'in modlu hali. Sifirdan at bunlari flasha ve tek tek kurarsan olur. 13 icin maalesef Süper Lig'li yok. Sadece bunu buldum uzun arastirmalar sonucu.

Kariyer icin en iyisi bu sanirim.

Hocam eyvallah kuracağım yarın sorunsuz olur inşallah. Bir de PS3 FAT32 yani 4 GB flash destekliyor bu oyunda tam 4 GB mi tutuyor yoksa parça parça mı kuracağım hepsini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eyvallah kuracağım yarın sorunsuz olur inşallah. Bir de PS3 FAT32 yani 4 GB flash destekliyor bu oyunda tam 4 GB mi tutuyor yoksa parça parça mı kuracağım hepsini?
Parca parca kurman lazim. Part 1 2 3 diye. Flash'in depolamasi mesela 8 GB'sa 1. Ve 2. parti atarsin, sonra onlari silip yerine 3. 4. Partlari atarsin oyle devam edersin. Son dosyaya gelene kadar.

Parca parca kurman lazim. Part 1 2 3 diye. Flash'in depolamasi mesela 8 GB'sa 1. ve 2. parti atarsin, sonra onlari silip yerine 3. 4. partlari atarsin oyle devam edersin. Son dosyaya gelene kadar.

Hocam yani tek tek atacağım hepsini oyun kurar gibi kuracağım bir de hocam 4.90 sürümüyle sorun yaşatmaz değil mi? Bu arada çok teşekkür ederim.

Hocam yani tek tek atacağım hepsini oyun kurar gibi kuracağım bir de hocam 4.90 sürümüyle sorun yaşatmaz değil mi? Bu arada çok teşekkür ederim.
Evet, dogru. Bastan sona part 1 2 3 diye tek tek kurman lazim. Sorun yasatmaz 4.90'da. Rica ederim. Herhangi bir sorunun olursa oyun konusunda yardimci olurum.

Evet, dogru. Bastan sona part 1 2 3 diye tek tek kurman lazim. Sorun yasatmaz 4.90'da. Rica ederim. Herhangi bir sorunun olursa oyun konusunda yardimci olurum.

Hocam zahmet oluyor ama ufak bir sorum var şimdi benim Store'den kurduğum oyunlar ana menüde playstation@ diye bir kalsöre geliyor bütün uygulamalar falan hepsi oraya geliyor multiMAN apollo save tool ve kurduğum oyunlar ora geliyor bu PES 18 de oraya gelecek değil mi? Yoksa multiMAN veya irismanlamı açacağım?

Hocam zahmet oluyor ama ufak bir sorum var şimdi benim Store'den kurduğum oyunlar ana menüde playstation@ diye bir kalsöre geliyor bütün uygulamalar falan hepsi oraya geliyor multiMAN apollo save tool ve kurduğum oyunlar oraya geliyor bu PES 18 de oraya gelecek değil mi? Yoksa multiMAN veya irismanlamı açacağım?
Klasore gelir. Ben bir suru PES yamasi kurdum. Hepsi ana menude PlayStation 3 klasorune geliyordu.