Dostlar selam. Elimde 2013'te aldığım PS3 Super Slim cihazım var. Hen kurulu ayrıca. Gamepadlari artık bozuldu pilinde hala sorun yok ancak Stick Drift oldu geçen sene. Şu an da da aktif olarak PS5 kullanıyorum. PS3'e gamepad almadan DualSense ile kullanırım sorun olmaz bana. Asıl sorum şu. Arada akrabağlarımın yanına gidiyorum her ay 3-5 gün civarı. PS3 yeterli olur mu yoksa 6000 civarına PS4 alayım mı? Oyun problemim yok PS Plus Extram var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Bu senin cevaplayabileceğin bir soru. PS3'e 10-15 yıldır oyun çıkmıyor, eski oyunları oynarken keyif alıyorsan yeterli olur. Diyorsan ki ben artık sıkıldım aynı eski oyunları oynamaktan, PS4 al.
mr.esat
Üstün
PS5 varken PS4 gereksiz cihaz, zaten geriye dönük uyumluluğu vardı sanki PS5'in PS4 için.
PS3'ün tüm oyunlarını desteklemiyor ama PS5, o yüzden PS3 + PS5 kombosu çok daha mantıklı.
PS3'ün kütüphanesi ve exclusivelari de çok güzel, Little Big Planet, Gran Turismo 5, Uncharted 1-2-3...
PS3'ün tüm oyunlarını desteklemiyor ama PS5, o yüzden PS3 + PS5 kombosu çok daha mantıklı.
PS3'ün kütüphanesi ve exclusivelari de çok güzel, Little Big Planet, Gran Turismo 5, Uncharted 1-2-3...
- Makaleler
- 23
6 bin TL'ye PS4 iyiymiş. Bence o fiyata eğer temizse ve yanında gamepad varsa alınır. Hala da oyun çıkıyor. Kırık kullanmanı öneririm PS4'ü. Çünkü yama, mod ve eski oyunlara erişim sağlayabiliyorsun bu sayede.
Bence de iyi geldi. Kırdırmasam bile oyun sorunum yok hocam. Gamepad ile veriyor kutusu bile duruyor. İlan bu6 bin TL'ye PS4 iyiymiş. Bence o fiyata eğer temizse ve yanında gamepad varsa alınır. Hala da oyun çıkıyor. Kırık kullanmanı öneririm PS4'ü. Çünkü yama, mod ve eski oyunlara erişim sağlayabiliyorsun bu sayede.
Hocam bence de gereksiz ancak PS3 çok eskidi oyunlar vs o yüzden danışmak istedim. Çok kararsızım.PS5 varken PS4 gereksiz cihaz, zaten geriye dönük uyumluluğu vardı sanki PS5'in PS4 için.
Alamayacağımdan korkuyorum. PS4 de en azından PS5 de oynadığım bazı oyunları oynayabileceğim.Bu senin cevaplayabileceğin bir soru. PS3'e 10-15 yıldır oyun çıkmıyor, eski oyunları oynarken keyif alıyorsan yeterli olur. Diyorsan ki ben artık sıkıldım aynı eski oyunları oynamaktan, PS4 al.
- Makaleler
- 3
Alamayacaksan o zaman seçenek direkt eleniyor, seve seve PS3'e kalıyorsun zaten
Yok hocam zevk alamaycağımdan korkuyorum yanlış anlattım kendimiAlamayacaksan o zaman seçenek direkt eleniyor, seve seve PS3'e kalıyorsun zaten![]()
mr.esat
Üstün
Hocam zaten PS5'iniz varken yeni oyunları oynamak için PS4 alma sebebinizi tam anlayamadım.Bence de iyi geldi. Kırdırmasam bile oyun sorunum yok hocam. Gamepad ile veriyor kutusu bile duruyor. İlan bu
Hocam bence de gereksiz ancak PS3 çok eskidi oyunlar vs o yüzden danışmak istedim. Çok kararsızım.
Alamayacağımdan korkuyorum. PS4 de en azından PS5 de oynadığım bazı oyunları oynayabileceğim.
Sanırsam anlatamadım hocam PS4'ü ben akrabağlarımda bırakacağım hocam. Oraya gittiğimde oynamak için. PS3'ü götürürsem PS5 deki oyunları oynayamam. PS4 en azından evimdeki PS5'de ki hesabımda olan mevcut oyunları oynatıyor. Normalde PS5'i götürürüm ancak uzak mesafe.Hocam zaten PS5'iniz varken yeni oyunları oynamak için PS4 alma sebebinizi tam anlayamadım.
mr.esat
Üstün
Her ay 3-5 gün civarı dediğiniz o anladım şimdi kusura bakmayın. Yani ikinci ana oyun cihazı arıyorsunuz.. Valla PS3 Exclusive'larını erittiyseniz baya mantıklı. PS4 bence güncel tasarımda bir konsol hâla, oyunları ve oyunlarının game designi da eski hissettirmiyor. PS3 yavaştan retroya kayıyor artık. Mantıklı olabilir, karar sizinSanırsam anlatamadım hocam PS4'ü ben akrabağlarımda bırakacağım hocam. Oraya gittiğimde oynamak için. PS3'ü götürürsem PS5 deki oyunları oynayamam. PS4 en azından evimdeki PS5'de ki hesabımda olan mevcut oyunları oynatıyor. Normalde PS5'i götürürüm ancak uzak mesafe.