Her ay 3-5 gün civarı dediğiniz o anladım şimdi kusura bakmayın. Yani ikinci ana oyun cihazı arıyorsunuz.. Valla PS3 Exclusive'larını erittiyseniz baya mantıklı. PS4 bence güncel tasarımda bir konsol hâla, oyunları ve oyunlarının game designi da eski hissettirmiyor. PS3 yavaştan retroya kayıyor artık. Mantıklı olabilir, karar sizin 🙂.
Gran Turismo'lar eridi hocam... Ayrıca attığım bu cihaz

Nasıldır?

PS5 varken PS4 gereksiz cihaz, zaten geriye dönük uyumluluğu vardı sanki PS5'in PS4 için.

PS3'ün tüm oyunlarını desteklemiyor ama PS5, o yüzden PS3 + PS5 kombosu çok daha mantıklı.

PS3'ün kütüphanesi ve exclusivelari de çok güzel, Little Big Planet, Gran Turismo 5, Uncharted 1-2-3...
PS4 ile standart x86_64 bilgisayar mimarisine geri döndüler. PS5 işlemcisi de x86_64 mimarisine sahip. Bu yüzden de PS5'de PS4 oyunlarını oynatmak, şirketler için kolay oldu. Bu arada yorumuna katılıyorum. PS3 ve PS4 artık eski cihazlar. PS5 almak mantıklı.

PS4 ile standart x86_64 bilgisayar mimarisine geri döndüler. PS5 işlemcisi de x86_64 mimarisine sahip. Bu yüzden de PS5'de PS4 oyunlarını oynatmak, şirketler için kolay oldu. Bu arada yorumuna katılıyorum. PS3 ve PS4 artık eski cihazlar. PS5 almak mantıklı.
PS5'im var. PS4'ü anneannemin evinde kullanacağım dayım ile.

Gereksiz bir harcama olur, PS5 varken sırf belirli zamanlarda gittiğin anneannenin evinde dayınla oynamak için 6000 lira verip PS4 almak garip olur cidden.

Hani PS5'in olmasa direkt al derim de. Paran varsa almak istiyorsan al diyebilirim sadece.

Gereksiz bir harcama olur, PS5 varken sırf belirli zamanlarda gittiğin anneannenin evinde dayınla oynamak için 6000 lira verip PS4 almak garip olur cidden.

Hani PS5'in olmasa direkt al derim de. Paran varsa almak istiyorsan al diyebilirim sadece.
Hocam alabilirim ancak hani çok rahat alamam. Acayip kararsızım. O olmazsa PS3 götürürüm.

Sanırsam anlatamadım hocam PS4'ü ben akrabağlarımda bırakacağım hocam. Oraya gittiğimde oynamak için. PS3'ü götürürsem PS5'teki oyunları oynayamam. PS4 en azından evimdeki PS5'te ki hesabımda olan mevcut oyunları oynatıyor. Normalde PS5'i götürürüm ancak uzak mesafe.

İnternet iyiyse Raspberry Pi 4 gibi cebe atıp götürmelik bir cihaz alıp yanına da DualSense'ini koyabilirsin. Bu sayede PS5'e uzaktan bağlanıp cüzdan kadar cihazdan televizyona bağlayıp istediğin oyunu oynatabilirsin hem de çok daha uyguna.

İnternet iyiyse Raspberry Pi 4 gibi cebe atıp götürmelik bir cihaz alıp yanına da DualSense'ini koyabilirsin. Bu sayede PS5'e uzaktan bağlanıp cüzdan kadar cihazdan televizyona bağlayıp istediğin oyunu oynatabilirsin hem de çok daha uyguna.
Hocam onu zaten yapıyorum ama gittigim 2 yer var ve ikisinde de internet berbat. Yoksa çözüm harika.