frkn.dmn Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 25 5 Şubat 2026 #21 ircoas dedi: Yok hocam zevk alamaycağımdan korkuyorum yanlış anlattım kendimi . PS4 alabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben açık söyleyeyim PS 3'üm vardı satıp biraz ekleyip 4 aldım özellikleri oyunları iyi ama PS 3 insanın içinde kalıyor ya.
ircoas dedi: Yok hocam zevk alamaycağımdan korkuyorum yanlış anlattım kendimi . PS4 alabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben açık söyleyeyim PS 3'üm vardı satıp biraz ekleyip 4 aldım özellikleri oyunları iyi ama PS 3 insanın içinde kalıyor ya.
KS KS ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 5 Şubat 2026 #22 frkn.dmn dedi: Ben açık söyleyeyim PS 3'üm vardı satıp biraz ekleyip 4 aldım özellikleri oyunları iyi ama PS 3 insanın içinde kalıyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam coktan iptal ettim almayi. PS3'e kol aldim kirdirdim gectim.
frkn.dmn dedi: Ben açık söyleyeyim PS 3'üm vardı satıp biraz ekleyip 4 aldım özellikleri oyunları iyi ama PS 3 insanın içinde kalıyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam coktan iptal ettim almayi. PS3'e kol aldim kirdirdim gectim.
frkn.dmn Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 25 5 Şubat 2026 #23 ircoas dedi: Hocam coktan iptal ettim almayi. PS3'e kol aldim kirdirdim gectim. Genişletmek için tıkla... İçinde bir de Store varsa tadından yenmez.
ircoas dedi: Hocam coktan iptal ettim almayi. PS3'e kol aldim kirdirdim gectim. Genişletmek için tıkla... İçinde bir de Store varsa tadından yenmez.
KS KS ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 5 Şubat 2026 #24 frkn.dmn dedi: İçinde bir de Store varsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha once onu yapmistim sonra 50 kere hata aldim falan fistan bozuldu. ISO'lari indirip indirip atiyorum internetimde sorun olmadigi icin.
frkn.dmn dedi: İçinde bir de Store varsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha once onu yapmistim sonra 50 kere hata aldim falan fistan bozuldu. ISO'lari indirip indirip atiyorum internetimde sorun olmadigi icin.
frkn.dmn Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 25 5 Şubat 2026 #25 ircoas dedi: Yok hocam daha once onu yapmistim sonra 50 kere hata aldim falan fistan bozuldu. ISO'lari indirip indirip atiyorum internetimde sorun olmadigi icin. Genişletmek için tıkla... Oda güzel ya no problem bende biraz sorun yaşıyordum Store da eskiden.
ircoas dedi: Yok hocam daha once onu yapmistim sonra 50 kere hata aldim falan fistan bozuldu. ISO'lari indirip indirip atiyorum internetimde sorun olmadigi icin. Genişletmek için tıkla... Oda güzel ya no problem bende biraz sorun yaşıyordum Store da eskiden.