dixtuel

Uzman
Merhaba. Daha önce arkadaşımın PS4'ünde Black Ops 3 oynamıştım ve zombi modu beni çok sarmıştı. Şimdi ise PS3'üm için zombi modu güzel olan bir CoD oyunu ya da oynanışı benzer farklı bir oyun arıyorum. Online durumu hakkında oyunun bilginiz varsa onu da söylerseniz çok sevinirim. Oyunu CD ya da PS Store üzerinden alabilirim/indirebilirim (ekstra olarak DLC de indirebilirim/alabilirim). Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 versiyonunda hem Campaign modu yok hemde direkt olarak en sevilmeyen versiyonu, PC üzerinden oynamanız daha sağlıklı olur.

Merhaba. Daha önce arkadaşımın PS4'ünde Black Ops 3 oynamıştım ve zombi modu beni çok sarmıştı. Şimdi ise PS3'üm için zombi modu güzel olan bir CoD oyunu ya da oynanışı benzer farklı bir oyun arıyorum. Online durumu hakkında oyunun bilginiz varsa onu da söylerseniz çok sevinirim. Oyunu CD ya da PS Store üzerinden alabilirim/indirebilirim (ekstra olarak DLC de indirebilirim/alabilirim). ne önerirsiniz?

Call of Duty World at War zombi modunun başlangıç noktası, denemeni öneririm. Bana sorarsan.
Call of Duty Black Ops daha gelişmiş zombi haritaları ve popüler atmosferiyle ideal.
Dead nation eğer zombi türünde farklı bir işleyiş ve coop arıyorsan, bu da iyi bir seçenek.
DLC'lere yatırım yaparak sunucu erişimini artırabileceğini unutma ve PSN üzerinden çevrimiçi modları kullanabilirsin.
Eğer World at War'ı tercih edeceksen benzer şekilde PS Store'da ya da bulunabilir Dead nation eğer fiziksel olarak bulunamazsa PS Store'da bulunabiliyor olabilir.