2 ihtimali var.

1- PS5 oyunlarına verecek paran varsa PS5 alırsın.
2- Bilgisayara bile çıkan PS5 oyunlarına paran yoksa PS4 yada Pro Jailbreak alırsın.

JB makinede PS1-2-3-4 oyunlarını yüksek çözünürlükte oynayabilirsin. Kapitalizm bataklığına sürekli her ay para vermemiş olursun. Herhangi bir oyunu elde etmen çok hızlı şekilde olur. PS5-Xbox'da oynayamayacağın tüm eski oyunları JB makineden oynarsın. Konsolu gerçek bir konsol gibi kullanabilirsin. Öte yandan sürekli 2-3 bin lira gibi manyak paraları 1 tanecik oyuna verirsin.

Bu arada Xbox'u her türlü sat. Rezalet pass için zam yapmışlar :D

Alınmaz diyenler içip de mi giriyor foruma? Adam Sony özel oyunlarını oynamak istiyorum diyor millet PS5 al diyor (3 katı pahalı daha oyunlar yokken) yada PS4 "bozulabilir" diyor. Neresi bozuluyor bu makinenin yatak mı sarıyor yağ pompası yüzünden?

Sadece şu kadar oyun hariç tüm Sony dünyasını PS1'den beri JB makineden oynayabilirsin.

1759779544750.webp

2 ihtimali var.

2- bilgisayara bile çıkan PS5 oyunlarına paran yoksa PS4'ya da Pro Jailbreak alırsın.

JB makinede PS1-2-3-4 oyunlarını yüksek çözünürlükte oynayabilirsin. Kapitalizm bataklığına sürekli her ay para vermemiş olursun. Herhangi bir oyunu elde etmen çok hızlı şekilde olur. PS5-Xbox'da oynayamayacağın tüm eski oyunları JB makineden oynarsın. Konsolu gerçek bir konsol gibi kullanabilirsin. Öte yandan sürekli 2-3 bin lira gibi manyak paraları 1 tanecik oyuna verirsin.

Bu arada Xbox'u her türlü sat. Rezalet Pass için zam yapmışlar :D

Alınmaz diyenler içip de mi giriyor foruma? Adam Sony özel oyunlarını oynamak istiyorum diyor millet PS5 al diyor (3 katı pahalı daha oyunlar yokken) ya da PS4 "bozulabilir" diyor. Neresi bozuluyor bu makinenin yatak mı sarıyor yağ pompası yüzünden?

Sadece şu kadar oyun hariç tüm Sony dünyasını PS1'den beri JB makineden oynayabilirsin.

Eki Görüntüle 190591

Hocam kesinlikle crack yaptıracağım bedavaya RDR2 Türkçe oynarım.

2 ihtimali var.

2- bilgisayara bile çıkan PS5 oyunlarına paran yoksa PS4'ya da Pro Jailbreak alırsın.

Bu arada Xbox'u her türlü sat. Rezalet Pass için zam yapmışlar :D

Alınmaz diyenler içip de mi giriyor foruma? Adam Sony özel oyunlarını oynamak istiyorum diyor millet PS5 al diyor (3 katı pahalı daha oyunlar yokken) ya da PS4 "bozulabilir" diyor. Neresi bozuluyor bu makinenin yatak mı sarıyor yağ pompası yüzünden?

Eki Görüntüle 190591

Vallahi bu iş kafama çok yattı kendime hemen Slim alıp crackleyeceğim çok sağ olun hocam artık oyuna para vermeyeceğim için mutluyum. İyi ki varsınız.

Vallahi bu iş kafama çok yattı kendime hemen Slim alıp crackleyeceğim çok sağ olun hocam artık oyuna para vermeyeceğim için mutluyum. İyi ki varsınız.
Dikkat et her yazılım kırılmıyor 12 küsür olması lazım internetten iyi araştır. Hazır kırılmış varsa onu al. 9.00 en kolay kırılanı, 11.00 için kit yada raspberry gerekli. 12'leri biliyorum da incelemedim yanlış konuşmadım.

Dikkat et her yazılım kırılmıyor 12 küsur olması lazım internetten iyi araştır. Hazır kırılmış varsa onu al. 9.00 en kolay kırılanı, 11.00 için kit ya da Raspberry gerekli. 12'leri biliyorum da incelemedim yanlış konuşmadım.

Desteği kesilecek diyorlar ne demek hocam o?