Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
PCSX4 emulatorunu gordum ancak oynanacak seviyeye geldi mi? Sistemim de 4070 ve 7600X var yeterli olur mu? Ayrica kurulumu nasil oluyor?

PS4 emülatörü var ama daha 3D AAA oyun oynayacak seviyede değil. 2D oyunlarda bile performans iyi değil. Emülatörlerin olgunlaşması için bir 3-5 yıl lazım.

fpPS4 ve RPCSX şu anda ana emülatörler.

PCSX4 emulatorunu gordum ancak oynanacak seviyeye geldi mi? Sistemim de 4070 ve 7600X var yeterli olur mu? Ayrica kurulumu nasil oluyor?
Var ama daha kullanılabilir değil. Çok gelişmesi lazım. PS3 emulatörü bile stabil değil. Gerçi mimari yüzünden de neyse.

Çok büyük boyutlu dosyayı emulatöre işlemek zordur.

AAA oyunları oynayamazsın ama Indie yapımları oynatabilir.

Bunu yaptim bende tam. Tesekkurler yinede.
PS4 emülatörleri daha oturmamış vaziyette. Şu anda geliştirilme aşamasındalar anca 2D oyunları oynatabiliyor.
Tesekkurler hocam.
Var ama daha kullanılabilir değil. Çok gelişmesi lazım. PS3 emulatörü bile stabil değil. Gerçi mimari yüzünden de neyse.

Çok büyük boyutlu dosyayı emulatöre işlemek zordur.
Bakalim ilerde gelisir umarim.
Hepsinin performans sorunu vardı en son. Değiştiğini sanmıyorum. Oyun oynatmazlar bence.
Evet 2D oynatiyormus zaten. Herkese tesekkur ederim.

PS4 emülatörü var ama daha 3D AAA oyun oynayacak seviyede değil. 2D oyunlarda bile performans iyi değil. Emülatörlerin olgunlaşması için bir 3-5 yıl lazım.

fpPS4 ve RPCSX şu anda ana emülatörler.
PS Emulatörleri iyi değil PPSSPP hariç. Performans çok düşüyor. Xenia diye bir X360 emulator'ü var o stabil. Ama PS4 ile alakası yok.