PS4 için oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ella Freya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
  • Etiketler Etiketler
    oyun ps4

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar oyun önerisi istiyorum. PS1-4 arası tüm oyunları yazabilirsiniz. 2-3 oyunları da çalışıyor Goldhen'li Pro makine. 2TB alanın 500GB anca doldurabildim.

Bilindik Sony oyunlarını yazmayın mesela TLOU1-2, GOW gibi oyunları PC'de oynarım daha iyi.

Şu an yüklü olanlar:

Son düzenleme:
Elden Ring gibi bir başyapıtı oynamadıysanız daha bir şey okumanıza gerek yok. Biraz pahalıdır ama en sağlam ilk 10'dadır.

Shadow of the Colossus, Silent Hill oyunları, little big planet serisi, patapon, GTA LCS ve VCS, Soul Calibur 4, Killzone 2-3.

Daha önce Resident Evil 2 oynadığınıza göre Resident Evil 7 oynamanızı öneririm 60FPS oynanabiliyor diye biliyorum.

Bilgisayarda 3080 ve 4K ekran var. O yüzden Elden Ring gibi oyunları orads oynamayı düşünüyorum. RE serisini 8 tam oynamadım, 4 yarı kaldı.

Cihaz kırık arkadaşlar sınırsız oyun söyleyebilirsiniz eğer PS3 oyununun PKG portu varsa PS2-1 bile çalışıyor. Silent Hill 3 mesela.

Horizon Zero Dawn ile Metro serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…